articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii de spalatorie cu bariera septica pentru seniori si nu numai

Servicii de spalatorie cu bariera septica pentru seniori si nu numai

🕔16.Oct 2015

 

Suntem inaintea inceperii sezonului rece dar si cel gripal, iar pe canalele mass-media se vorbeste tot mai mult despre vaccinare anti-gripala dar si despre masuri de precautie pentru a evita infectarea cu virusul gripal. Ecomed Clean vine sa va ofere serviciile sale de spalatorie cu bariera septica atat pentru institutiile medicale, cat si pentru scoli, gradinite si institutii dar si case de batrani si nu numai. Daca in articolele recente ne-am axat mai mult spre domeniul medical, explicand necesitatea acestor servicii in cadrul institutiilor medicale si scolare, acest articol il dedicam seniorilor ce se bucura de linistea batranetii in centrele speciale pentru batrani.

Servicii de spalatorie cu bariera septica pentru institutiile de ingrijire seniori

In cazul unor centre pentru seniori putem vorbi de adevarate grupuri sociale, iar acolo unde exista un numar mai mare de oameni ce locuiesc sub acelasi acoperis exista si riscuri de contaminare. Pentru a limita riscul de transmitere a bolilor sau de contaminare din surse externe, orice institutie ce cazeaza si ofera ingrijiri seniorilor trebuie sa inchida un contract cu o spalatorie cu bariera septica pentru a putea oferi siguranta de care seniorii au atat de multa nevoie. In primul rand trebuie sa mentionam ca perioada cea mai buna pentru administrarea vaccinului anti-gripal este chiar acum, 10 – 22 Octombrie sau cel mai tarziu pana la finalul lunii. Asadar, asigurati-va ca toti membrii institutiei pentru seniori au primit vaccinul anti-gripal.

Pentru a evita riscul de transmisie a virusului gripal in cadrul unui centru pentru seniori trebuie sa intelegeti mai intai modul in care acesta se transmite. O persoana bolnava ii poate contamina pe cei din jur chiar si daca stranuta fara a folosi batista. De asemenea, daca o persoana sanatoasa intra in contact cu un obiect contaminat. Pentru a evita acest lucru, mai ales in cazul in care exista o persoana bolnava in centru, va recomandam sa trimiteti la o spalatorie cu bariera septica toate asternuturile, prosoapele dar si hainele respectivei persoane. De asemenea, instituirea unor masuri de carantina minima este imperativa. Astfel pot fi incluse masuri de izolare a bolnavului, precum si actiunile necesare protejarii personalului ce deserveste respectiva institutia. Astfel, toti angajatii care intra in contact cu persoana bolnava trebuie sa poarte masti, iar purtarea unor halate si manusi de unica folosinta este de asemenea, recomandata.

Servicii spalatorie cu bariera septica si nu numai

Incheierea unui contract cu o spalatorie cu bariera septica este obligatorie pentru institutiile de ingrijire a seniorilor dar si celor de ingrijire a copiilor institutionalizati si gradinite cu program prelungit. De asemenea, o alternativa mai poate fi si cea de a achizitiona echipamentele necesare pentru o spalatorie cu bariera septica astfel veti putea oferi gradul maxim de siguranta pentru toti beneficiarii institutiei dumneavoastra.

Echipa Ecomed Clean este oricand pregatita sa va ofere atat servicii de spalatorie cu bariera septica cat si echipamente profesionale de spalare a articolelor textile cu bariera septica. Va asteptam pe siteul nostru, www.ecomedclean.ro pentru a afla mai multe despre cele mai noi tehnologii din domeniu, dar si pentru a consulta tarifele si preturile noastre. Va asteptam!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul