articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii de sablare sticla – Imperial Glass stie tot ceea ce tu ai nevoie!

Servicii de sablare sticla – Imperial Glass stie tot ceea ce tu ai nevoie!

🕔14.Sep 2015

sablarea-sticlei-4Te-ai gandit sa investesti in servicii sablare sticla pentru a conferi spatiilor tale un plus de eleganta si rafinament? Esti in cautarea unor experti care sa se ocupe de sablare sticla la preturi mai mult decat avantajoase? Cei de la Imperial Glass vor face fata oricarei solicitari venite din partea ta intrucat dispun de echipamente de ultima generatie si de un personal cu multa experienta in domeniu.

Atunci cand vine vorba despre sablare sticla, cel mai bine este sa lucrezi cu profesionisti in domeniu: cei de la Imperial Glass iti stau nonstop la dispozitie pentru ca serviciile lor sa se preteze nevoilor tale. Ia legatura cu ei si informeaza-te cu privire la acest proces de sablare sticla!

Ce implica sablare sticla?

Serviciile de sablare sticla au ajuns sa fie la moda din moment ce oamenii au inceput sa puna foarte mult pret pe amenajarile de interior. Dupa cum prea bine stii, sablarea mai este cunoscuta si ca procesul de matuire a sticlei: exista multe mijloace prin care sticla poate sa devina mata, dar cel mai cunoscut este cel mecanic care este de fapt, si cel mai folosit.

Prin acest proces de sablare sticla, este nevoie de particule de nisip: pur si simplu, sticla ajunge sa fie bombardata cu astfel de particle de nisip. In acest fel, se poate obtine o sticla ornamentala cu modele dintre cele mai diverse: modele simple, geometrice, florale etc. Este adevarat ca odata sablata, sticla devine mai pretentioasa si este nevoie de o intretinere corespunzatoare.

Un alt mijloc de sablare sticla mai poate fi sablarea chimica: intregul proces se realizeaza recurgand la anumite substante acide, extrem de corozive. Optand pentru acest procedeu, tu te poti bucura de un aspect fin si omogen al sticlei: se poate efectua doar de catre producatorii de sticla. De aceasta data, nu va mai fi atat de greu sa intretii sticla sablata intrucat ea ajunge sa se pateze mult mai greu.

Pentru acest tip de sablare chimica sticla, se pot grava diferite modele pe suprafata sticlei astfel incat produsul final sa aiba un design cu totul aparte. Poti avea in vedere sablarea usilor din sticla, a vitrinelor, a ferestrelor, a oglinzilor, a peretilor de interior din sticla alegand intre sticla colorata sau sticla simpla. In cazul in care iti surade o astfel de idee pentru spatiul in care locuiesti sau in care lucrezi, adreseaza-te unor specialisti in servicii de sablare sticla!

Cu Imperial Glass, beneficiezi de servicii sablare sticla oricand este nevoie!

Cei de la Imperial Glass te pot ajuta asigurandu-ti servicii de sablare sticla. Firma se ocupa cu comercializarea de produse din sticla securizata, dar si furnizarea de servicii de laminare sticla, slefuire si sablare sticla, securizare sticla etc.

Toate serviciile si produsele iti sunt oferite de catre experti in domeniu la cele mai inalte standarde de calitate si folosind cele mai noi tehnologii in domeniu. Pentru a fi sigur ca vei obtine tot ceea ce iti doresti, contacteaza-i pe cei de la Imperial Glass pentru a le da toate informatiile necesare! Imperial Glass are in vedere efectuarea de lucrari si conceperea produselor de calitate la preturi excelente!

Imperial Glass – solutia pentru servicii de sablare sticla!