articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii IT complete necesare oricarei firme

Servicii IT complete necesare oricarei firme

🕔06.Feb 2014

Esti in cautarea unui partener de incredere in ceea ce priveste prestarea de servicii IT complete pentru firma ta? In ziua de astazi orice companie care se respecta trebuie sa aiba si un departament IT, deoarece nu-ti poti inchipui o afacere, indiferent de domeniul de activitate, fara un calculator care trebuie reparat din cand in cand, fara un web-site de prezentare a firmei care trebuie optimizat SEO sau fara necesitatea instalarii unui software. Pentru toate acestea poti opta pentru propriul departament Comunicatii / IT sau poti externaliza aceste servicii si cauta firme care se ocupa cu prestarea de servicii IT.

Indiferent de modelul pe care-l vei alege, in functie de nevoile tale, este de la sine inteles ca trebuie sa te inconjori de o echipa de profesionisti, bine pregatiti, cu experienta in domeniu si capabili sa faca fata oricarei situatii.

Top 7 servicii din domeniul IT de care s-ar putea sa ai si tu nevoie

Atunci cand alegi sa angajezi o echipa de IT-isti din exterior este bine sa tii cont de 5 caracteristici esentiale:

1. Proactivitatea suportului IT. Echipa pe care ti-o alegi trebuie sa detina toate instrumentele de lucru necesare pentru o buna desfasurare a activitatii si sa fie bine instruita, astfel incat sa faca fata situatiilor ivite.

2. Monitorizare permanenta. Indiferent de momentul in care ai nevoie, echipa IT trebuie sa-ti stea la dispozitie.

3. Securizarea informatiilor. Cand vine vorba despre protectia datelor personale ale firmei, echipa IT trebuie sa arate discretie maxima.

4. Garantii. Verifica cu atentie garantiile contractuale pentru toate serviciile, iar in functie de acest punct alege si echipa potrivita.

5. Competenta. O atitudine pozitiva si dorinta de munca ar trebuie sa fie 2 aspecte dupa care sa te ghidezi.

Pe langa toate aceste caracteristici, nu uita sa studiezi cu atentie oferta de servicii, printre care ar trebui sa se numere si urmatoarele:

1. Helpdesk. Indiferent de problemele tehnice care apar in cadrul companiei tale, echipa IT trebuie si poate sa faca fata. Setarea de e-mail-uri, configurarea echipamentelor sau instalarea de software, toate acestea sunt servicii IT de care orice companie mare are nevoie.

2. Mentenanta IT. Vorbim despre mentenanta IT de tip software si de tip hardware. Acest serviciu presupune verificarea permanenta a echipamentelor companiei tale. Care este scopul? Acela de a preveni aparitia de inconveniente majore.

3. Consultanta IT. Este vorba despre suportul informational de specialitate. Acest suport te ajuta sa exploatezi la maxim infrastructura IT si sa valorifici toate tehnologiile nou aparute.

4. Creare site. In 2014 nu exista companie care sa nu aiba un site de prezentare a firmei. De ce este important un site? Deoarece acesta te ajuta sa te faci cunoscut pe piata, fiind o forma de reclama convenabila ca pret.

5. Gazduire site. Si pentru ca orice site creat trebuie si gazduit, nu ar fi rau ca echipa ta de IT sa se poata ocupa si de acest aspect pentru tine.

6. Optimizare SEO. Un site, odata creat, trebuie si intretinut. Pentru ca el sa fie gasit de catre utilizatorii de internet cat mai usor, trebuie sa te ocupi si de optimizarea SEO. Alege o firma de IT care are experienta in domeniu.

7. Service calculatoare. Si cum orice calculator se mai si strica, depanarea de calculatoare trebuie sa fie inclusa printre serviciile prestate de catre echipa pe care ai ales-o. Fie ca este vorba despre partea de software sau cea de hardware, firma pe care o alegi ca partener trebuie sa stie sa se ocupe si de acest aspect.

Dupa cum se observa, serviciile IT sunt numeroase, insa doar o echipa competenta va putea sa ti le ofere pe toate la preturi cat mai accesibile!

Pentru a vedea firmele inscrise in catalogul de afaceri 2biz, poti accesa categoria “Comunicatii/IT” – subcategoria “ Depanare / Servicii IT ”.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

About Author