articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii cadastru de cea mai inalta calitate

Servicii cadastru de cea mai inalta calitate

🕔10.Nov 2015

 

Indiferent ca doriti sa efectuati masuratori ale terenului in vederea includerii acestuia in Cartea Funciara sau discutam despre servicii cadastru, la noi veti avea parte de cele mai prompte si eficiente rezultate. Masuratorile de cadastru sunt necesare practic de fiecare data cand vorbim despre constructii, domeniul imobiliar sau de arhitectura urbanistica.  Daca despre necesitatea unor masuratori si a serviciilor de cadastru suntem siguri ca sunt destule informatii, acest articol il dedicam celor mai curiosi dintre dumneavoastra, explicand pe scurt principiul de functionare al aparatelor de masura, si motivul pentru care, mergand pe strazile din Bucuresti, ati mai observat persoane ce poarta veste reflectorizante, operand o serie de instrumente ciudate la prima vedere. Mai exact ne vom referi atat la aparatura noastra prin intermediul careia Euro Quality Test poate oferi servicii cadastru si despre precizia echipamentelor noastre de masura.

Aparatura – un factor important atunci cand vine vorba despre servicii cadastru

In primul rand, trebuie sa stiti ca lumina este elementul cheie in majoritatea tipurilor de masuratori de distanta, mai ales atunci cand vorbim despre servicii cadastru. Fie ca este vorba de lumina laser vizibila ochiului liber sau IR, lumina este cea care o regasim aproape la toate tipurile de sisteme de masurare. Pe langa echipamentul optic, mai exista si cel GPS care are rolul de a marca coordonatele precise ale punctelor de masura.

Sistemele de masura pe care noi le detinem si folosim atunci cand oferim servicii cadastru sunt de ultima ora, iar daca ar fi sa dam cateva exemple de producatori de astfel de sisteme, am putea spune ca avem in dotare sisteme Pentax si Leica. Aceste doua mari companii producatoare de echipamente optice de mare precizie au o istorie extrem de lunga, despre Leica dar si Pentax putem spune ca acestia sunt lideri mondiali in productia de echipamente optice ce sunt utilizate in domenii ca medicina, masuratori, si nu numai.

Servicii cadastru oferite de catre o echipa bine pregatita

Astfel, echipele care sunt implicate in oferirea de servicii cadastru se deplaseaza la fata locului fiind dotate cu o serie completa de astfel de echipamente ce pot masura atat distante cat si unghiuri dar, de asemenea, pot indica si pozitionarea diferitelor puncte cu o deosebita precizie. Pentru trasarea planului de cadastru, echipele noastre marcheaza fiecare extremitate a terenului sau a imobilului, masurand totodata distantele si unghiurile. Masurarea unghiurilor este necesara pentru trasarea corecta in proiectul de cadastru a laturilor dar si pentru marcarea eventualelor diferente de teren, acolo unde este cazul.

Localizarea prin GPS este folosita cu precadere la masurarea terenurilor dar si a imobilelor, aceasta fiind necesara pentru localizarea corecta a proprietatii. Echipele pentru servicii cadastru marcheaza cu precizie coordonatele fiecarei extremitati, obtinand astfel datele necesare pentru incadrarea proprietatii pe harta. Asadar, numai prin folosirea celor mai bune echipamente de masura putem oferi servicii cadastru cu cea mai mare precizie. Personalul nostru este foarte bine pregatit, iar pentru a asigura calitatile profesionale ale echipelor noastre, detinem mai multe atestate de competenta, dar de asemenea, suntem si membrii mai multor asociatii profesionale. Pentru a afla mai multe, va asteptam cu drag pe siteul nostru, www.euroqualitytest.real-web.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Afla care sunt avantajele agentiilor imobiliare online

Afla care sunt avantajele agentiilor imobiliare online

De cele mai dese ori procurarea unui imobl ne poate aduce batai serioase de cap

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Caracteristici si specificatii la oferte de apartamente

Caracteristici si specificatii la oferte de apartamente

In Chisinau si in Republica Moldova sunt foarte multe oferte de vanzare apartamente cu multe

Un nou stil de viata cu apartamente noi Iasi

Un nou stil de viata cu apartamente noi Iasi

Va ganditi ca e momentul sa fceti un pas inainte in viata si sa achizitionati