articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Siguranta ta depinde de specialisti

Siguranta ta depinde de specialisti

🕔18.Feb 2013

Indiferent ca sunt destinate transportului de persoane sau transportului de marfa, automobilele au devenit indispensabile in viata de zi cu zi. In anul 2007 erau in circulatie, cu precadere in emisfera nordica 800 de milioane de masini si se produceau 42 de milioane de autoturisme noi pe an.

O estimare a specialistilor arata ca in anul 2050 pe planeta noastra o sa existe patru miliarde de masini. O cifra impresionanta daca stam sa ne gandim la varietatea de motoare si combustibili utilizati in acest domeniu.

Fiind un element atat de necesar in viata de zi cu zi, in primul rand datorita usurintei deplasarii si a scurtarii timpului de deplasare, masina necesita reparatii si imbunatatiri, iar pe langa acestea intervin avizele necesare pentru ca ea sa fie in circulatie.

Tot din motivul scurtarii timpului, posesorii de autoturisme cauta mereu firme care sa le ofere pachetul complet de servicii de genul acesta. Pe de alta parte firmele, in dorinta de a atrage mereu noi clienti si mai ales de a le satisface exigentele, si-au extins pachetele de servicii incercand prin acest mod sa ofere exact ceea ce se doreste.

Inca din anul 1990, Autoworld din Cluj Napoca este prezenta pe piata romaneasca de servicii si produse de inalta calitate din acest domeniu. Serviciile oferite de echipa de profesionisti de la Autoworld sunt visul implinit al oricarui posesor de automobil. Cand intri pe poarta firmei poti sa fii sigur ca aici gasesti solutiile optime pentru problemele masinii tale. Oferta cuprinde service rapid, diagnoza, ITP, vopsitorie si tinichigerie, schimb de anvelope precum, si servicii de tractari auto.

Caitatea serviciilor, disponibilitatea personalului si profesionalismul cu care acesta trateaza orice problema, ridica standardul de calitate al ofertei si cu siguranta, poate multumi orice client. Operativitatea cu care se executa serviciile si calitatea acestora, reprezinta garantia sigurantei pe care o primiti atunci cand calatoriti cu masina.

Este foarte important ca de la diagnoza si pana la rezolvarea problemelor sa gasesti o echipa disponibila sa iti garanteze calitatea si mai ales sa preia responsabilitatea in ceea ce priveste siguranta conferita de masina ta.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din