articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Service lifturi pentru inlaturarea dereglarilor

Service lifturi pentru inlaturarea dereglarilor

🕔24.Feb 2016

Liftul serveste pentru a scuti persoanele de a depune efort fizic la deplasarea intre etaje intr-o cladire sau alte structuri. Primul funicular destinat transportului de pasageri a fost montat in 1862 in Lyon. Modernizandu-se cu timpul liftul a devenit o parte componenta a cladirilor cu multe etaje. Insa ca si orice tehnica, lifturile sunt supuse diferitor cazuri si dereglari tehnice.

SC TOP TOTAL COM SERVICE SRL este o companie ce ofera service lifturi, care are ca scop principal prelungirea vietii utile, si a echipamentului existent. Mentinem sistemul de functionare actual in conditii de siguranta si eficient pentru cat mai mult timp posibil. Derulam toate lucrarile de intretinere si de revizie in cadrul carora se verifica temeinic compartimentele de securitate. Marim disponibilitatea instalatiilor de a oferi conditii de securitate maxima pentru d-voastra si pentru tehnicienii nostri.

Service lifturi de un personal calificat

Pentru ca calitatea serviciilor prestate sa aiba un element de prima importanta, sa satisfaca asteptarile si necesitatile clientilor, toti angajatii nostri sunt rigurosi si competenti deoarece au fost pregatiti la cursuri specializate pe diferite tipuri de instalatii. Specializati si bine instruiti in service lifturi va oferim un suport specializat si calificat cu echipe bine organizate.

Personalul calificat cu experienta fac fata tuturor tehnologiilor de ultima generatie, deservesc lifturile atat din cladirile noi, cat si din cele vechi. Fac fata tuturor solutiilor fie ca instalatiile au tractiune electrica sau hidraulica, sunt destinate pentru transportarea persoanelor sau materialelor, cu sau fara camera masinii. Respectam toate standartele de calitate si siguranta.

Service lifturi pentru un confort sporit

Top Total Com Service ofera solutii complete pentru lifturi, principalul scop in service lifturi este asigurarea sigurantei utilizatorilor de lifturi. Oferta de montaj lifturi este variata si se adapteaza usor la cerintele si criteriile clientului. Personalul calificat al firmei sunt totdeauna la cunostinta cu modificarile tehnologice, pentru a putea oferi un produs finit la cea mai buna calitate.

Dupa modernizarea noastra, liftul d-voastra se va deplasa cu o viteza mai mare intre etaje, cu o siguranta si un confort sporit, va fi redus esential zgomotul produs de lift. Un lift modernizat va micsora cu mult costurile de exploatare. Oferim serviciul de intretinere rapid si flexibil care este capabil sa raspunda in timp util la orice solicitare a beneficiarului. Oferim consultanta tehnica si interventii tehnice 24/24, 7 zile di 7.

Service lifturi in sprijinul clientilor

Va oferim o paleta variata de service lifturi, care va vor transforma timpul petrecut in lift sa devina o placere. Insa cea mai mare oferta consta in faptul ca ne puteti contacta on-line pe site-ul www.toptotal.ro , si nu veti pierde timpul pretios in cautarea oficiilor care ofera asemenea servicii. In sprijinul clientilor nostri am creat un formular de contact prin care ne puteti contacta pentru ofertele legate de problemele lifturilor, deoarece firma noastra este oricand disponibila sa va indeplineasca orice cerinta. Interventia experimentata si operativa va veni in timp util la d-voastra, deci nu ezitati dar accesati site-ul nostru si noi vom fi permanent alaturi.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.