articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Serv Baratin-Marmura, un ¨artificiu¨estetic la indemana!

Serv Baratin-Marmura, un ¨artificiu¨estetic la indemana!

🕔25.Sep 2015

Simbol al luxului si bunastarii, marmura fascineaza prin nobletea aparte dar si prin duritatea desavarsita. Nu intamplator, marmura este recomandata de catre toti designerii ca element de decor in spatii rezidentiale care tin la eticheta. Utilizata pentru a ¨asterne¨ eleganta pe o pardoseala, pentru a sublinia rafinamentul intr-o bucatarie sau ca detaliu de inalta clasa la pervazul ferestrei, marmura ramane un must-have pentru toti cei care apreciaza frumosul, naturaletea si longevitatea unui material atipic!

Vrei sa aduci o nota exclusivista locuintei? Alege marmura si bucura-te de o estetica fara cusur. Pentru marmura, produse din marmura si servicii in sfera marmurei, exista un singur nume: Serv Baratin.

Infiintata din dorinta de a oferi clientilor o gama larga de produse si servcii la preturi accesibile, Serv Baratin iti pune la dispozitie tot ce te intereseaza in materie de marmura. Firma din Cluj-Napoca se ocupa cu prelucrarea, comercializarea, montarea rocilor naturale (marmura, granit), iar ca produse finite Serv Baratin executa pervaze geam, trepte, balustri, seminee…toate din marmura. De asemenea, firma clujeana asigura servicii de slefuire/ lustruire pardoseli marmura, mozaic si granit.

Pe scurt, Serv Baratin este AS in marmura!

Marmura-Mereu un element la moda, mereu eleganta!

Marmura s-a bucurat de popularitate in randul constructorilor din toate timpurile pentru usurinta prelucrarii placilor din roca. Partea estetica i-a determinat pe nobili sa o adore si sa o integreze in stilul lor de viata luxuriant. Chiar si astazi marmura se bucura de notorietate, ea fiind prezenta in toate amenajarile de bon ton.

De ce marmura este regina rocilor?

Despre avantajele marmurei se poate vorbi la infint insa unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei roci este, fara doar si poate, versatilitatea. Marmura poate fi integrata ca detaliu sau ca element central in toate amenajarile, fie ca vorbim despre cele clasice ori de cele contemporane. Indiferent de stiluri, marmura aduce eleganta in incaperi, personalizand chiar si cele mai banale spatii.

Marmura este ¨artificiul¨ estetic menit sa transforme o amenajare modesta intr-una spectaculoasa! Elementele din marmura pot fi utilizate cu un real succes in decorarea bailor, a pardoselilor, a blaturilor de bucatarie, a treptelor si chiar a ferestrelor. Oriunde este utilizata, marmura devine ¨vedeta¨.

Dincolo de estetica impecabila, marmura asigura o duritate extraordinara suprafetelor. Astfel, marmura devine un excelent material pentru acoperirea pardoselilor. Spre deosebire de alte roci, marmura se poate lustrui foarte usor, aproape cu efort zero. Rezultatul: suprafete lucioase si fine!

Serv Baratin-Tot cea ai nevoie in materie de marmura

Daca vrei sa ai garantia unor amenajari de 5 stele cu ajutorul elementelor din marmura, apeleaza la Serv Baratin. Asadar, daca doresti sa te bucuri de sfatul unor specialisti in domeniu si sa beneficiezi de produse de inalta calitate din marmura, nu ezista sa contactezi firma clujeana.

Marmura vine intr-un numar aproape infinit de variante de culoare, combinatii de culori, design, stiluri si modele, ideal oricaror tipuri de amenajari. Serv Baratin nu doar ca asigura marmura si produse din marmura ci vine in intampinarea clientilor si cu o gama extinsa de servicii in domeniu. Daca deja te bucuri de pardoseli din marmura, echipa Serv Baratin poate executa servicii de slefuire si lustruire, la tarife excelente!

Pentru informatii suplimentare si pentru a lua legatura cu specialistii firmei acceseaza www.baratin.ro.