articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sergiu Art – arta si delicatete

Sergiu Art – arta si delicatete

🕔04.Oct 2013

Ai vreun tablou la care tii in mod deosebit, in pofida faptului ca timpul nu a fost tocmai bland cu opera de arta ? Daca da, atunci Sergiu Art ar putea fi exact ceea ce ai nevoie !

Compania timisoreana Sergiu Art a fost infiintata de Serghei Pavlov, iar datorita lucrarilor in domeniul artei plastice si in cel al serviciilor de restaurare, firma a reusit sa ajunga printre cele mai bune in aceste domenii. Printre serviciile oferite de compania Sergiu Art se afla restaurarea tablourilor si icoanelor si conservarea colectiilor de arta, dar si pictura retro, pictura icoanelor sau pictura murala. Restauratori cu studii de specialitate, intotdeauna tinand pasul cu ultimele noutati si descoperiri in domeniu, iti stau mereu la dispozitie pentru serviciile de restaurare si conservare ale artei.

Impresionant este faptul ca, indiferent de gradul de deteriorare al picturii, profesionistii Sergiu Art reusesc, cu ajutorul atentiei la detalii, rabdarii si perseverentei, sa redea unei opere de arta culoarea si calitatile pierdute. Din acest motiv, restauratorii companiei Sergiu Art sunt cei mai buni in acest domeniu, fapt confirmat de realizarile lor, dar si de clientii care le cer ajutorul, atat din tara, cat si din strainatate.

In procesul de restaurare se folosesc doar cele mai bune produse, acestea dand picturii o nota autentica si readucandu-i farmecul. Tehnicile folosite sunt foarte variate, fiecare tablou fiind unic si necesitand alte metode de restaurare, alaturi de mult efort si multa migala. Acesta este motivul pentru care restauratorii sunt priviti drept niste artisti, restaurarea fiind considerata o disciplina aparte, extrem de complexa si de vasta.

Cu toate acestea, restaurarea se dovedeste a fi de calitate doar daca la finalul proiectului pictura capata aspectul initial, fara a se mai fi adaugat elemente suplimentare sau rectificari, acestea fiind vizibile pentru un cunoscator. De asemenea, au existat cazuri in istorie in care restaurarea s-a facut in graba sau cu produse de o calitate indoielnica, acest fapt ducand doar la o degradare si mai puternica a picturii.

Pe langa restaurare, o atentie deosebita se acorda si conservarii operelor de arta, iar inainte de a incepe lucrul pentru a restaura o pictura si apoi a o conserva, artistii din cadrul companiei Sergiu Art au in vedere toti factorii care ar fi putut duce la degradarea operei de arta, asigurandu-se ca vor trata pictura cu cea mai mare grija, pentru a evita o distrugere completa.

Acesta este motivul pentru care doar apeland la profesionisti poti avea garantia unor lucrari de restaurare si de conservare  de calitate, care ajuta la recuperarea farmecului picturii. Pentru lucrari restaurate in conditii de maxima siguranta si pentru a fi sigur ca o opera de arta este tratata cu profesionalismul si respectul necesar, apeleaza la cei mai buni din domeniu. Apeleaza la Sergiu Art, specialistii operelor de arta !

Contact :

Judetul : Timis

Oras : Timisoara

Adresa : Strada Liviu Rebreanu, numarul 148, scara D, apartamentul 18

Telefon : 0726 143 951, 0770 725 704

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Dezbateri despre culori pentru pictura? Nu, este doar ProfiART!

Dezbateri despre culori pentru pictura? Nu, este doar ProfiART!

Va rugam, haideti sa intelegem mai intai ce sunt culorile? Sau mai bine haideti sa

Universultau.ro-Sisteme de joaca  Rainbow Play, cele mai in voga jucarii ale momentului!

Universultau.ro-Sisteme de joaca Rainbow Play, cele mai in voga jucarii ale momentului!

Sunt faimoase in intreaga lume, distractive, simpatice si dorite de toti copii! Sistemele de joaca

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Pentru o distractie maxima si de neuitat,plina de adrenalina si incercari, ia-ti prietenii si vino

Panza pe sasiu

Panza pe sasiu

Ca si oricare arta, pictura a simtit nevoia de circulatie si distributie, fapt ce a

Informatii generale despre culori de ulei

Informatii generale despre culori de ulei

Culorile de ulei sunt utilizate inca dinaintea secolului XV in diferite utiliati. Posibilitatea de utilizare