articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Separatoare magnetice – elimina rapid desurile cu continut de fier

Separatoare magnetice – elimina rapid desurile cu continut de fier

🕔04.Jul 2016

In diferite domenii de activitate sunt necesare variate modele de separatoare magnetice. Daca si tu ai nevoie de acest produs atunci ia legatura cu expertii de la Euromagnet, societatea care iti pune la dispozitie diferite tipuri de magneti si produse magnetic, toate aflate la un raport optim calitate-pret.

Ai nevoie de separatoare magnetice?

Aceste separatoare magnetice isi gasesc intrebuintarea in multiple domenii de actiivtate, dintre care putem aminti: reciclare si separare deseuri, prelucrarea cerealelor, industria alimentara, prelucrarea lemnului, ceramica, prelucrare si reciclare mase plastice, industria farmaceutica, industria miniera, morarit si panificatie, metalurgie, extractii de piatra. Separatoarele au rolul de a elimina deseurile cu continut de fier, protejeaza echipamentele si mentin calitatea produselor. Datorita materialelor din care sunt executate separatoarele magnetice, acestea pot realiza eliminarea deseurilor feroase chiar si in conditii de temperaturi ridicate. Din categoria de separatoare magnetice fac parte urmatoarele modele: separator automat elicoidal, tambur magnetic, cartus magnetic, grile magnetice, placi magnetice, separatoare pentru lichide.

Separatorul automat elicoidal este folosit pentru strunguri, echipamente de aschiere sau frezare, la masini de taiat, etc. Acest dispozitiv aduna rapid deseurile metalice cu continut de fier, este eficient si usor de utilizat.

Tamburul magnetic este un echipamente executat din magneti permanenti ce are rolul de a separa impuritatile metalice din materialele transportate pe benzi.

Cartusul magnetic este utilizat in special pentru selectia materialului feros din cereale. Echipamentul are corpul realizat din fier sau otel inoxidabil, iar magnetii folositi sunt in general realizati din neodim de mare putere.

Grilele magnetice asigura o intensitate magnetica maxima. Exista mai multe tipuri de grile magnetice: grila magnetica simpla, grila supraetajata, cu mai multe niveluri, grila magnetica in carcasa, grila magnetica in carcasa cu curatare automata. Aceste echipamente contin magneti ceramici din ferite, magneti neodim foarte puternici sau magneti samariu-cobalt.

Placile magnetice beneficiaza de multiple avantaje: au carcase realizate din otel inoxidabil rezistent, se pot instala in diferite feluri, in multiple aplicatii, pot contine magneti de ferita cu putere mare sau magneti din neodim sau samariu.

Separatoarele pentru lichide sunt utilizate in diferite domenii: industria electrica, industria auto, industria alimentara, industria ceramica, industria prelucratoare de masini si nu numai. Sunt echipamente utilizate in deferizarea lichidelor, a namolurilor, etc.

Comanda separatoare magnetice de la Euromagnet

Societatea Euromagnet a fost infiintata in anul 2006 si are ca principal domeniu de activitatea comercializarea unei game variate de magneti si produse magnetice. Clientii au fost incantati in primul rand de calitatea produselor achizitionate. Solutiile pe care societatea le recomanda sunt accesibile ca pret si sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. Toti magnetii comercializati beneficiaza de garantie pentru 5 ani. Experienta isi spune cuvantul in cazul celor de la Euromagnet, iar acest lucru se observa in evolutia constanta pe care societatea o are.

Ori de cate ori ai nevoie de diferite tipuri de separatoare magnetice sau alte produse magnetice, alege sa colaborezi cu cei de la Euromagnet. Vei beneficia de cele mai bune si accesibile produse de pe piata. Daca ai nevoie de alte informatii sau daca vrei sa analizezi oferta completa, ia legatura cu echipa responsabila de la Euromagnet. Suna la numarul de telefon 0745.624.638 si comanda separatoare magnetice.