articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Separatoare Dejectii De Calitate Germana Gasesti La Ecotec

Separatoare Dejectii De Calitate Germana Gasesti La Ecotec

🕔07.Oct 2015

Doresti sa achizitionezi  separatoare dejectii, de foarte buna calitate, dar nu stii de unde? Solutia ta este Ecotec, firma cu ani de experienta in domeniu ce colaboreaza cu cei mai importanti producatori pentru a-ti oferi produse de top, care asigura rezultate pe masura asteptarilor tale.

Compania Ecotec din Sibiu are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii tehnice pentru a gestiona eficient dejectiile din fermele avicole, bovine si suine, oferind solutii si produse de inalta calitatae, precum si echipamente fiabile, performante, importate de la producatori renumiti pe piata de profil. Din oferta companiei Ecotec nu lipsesc separatoarele de dejectii sau cisternele pentru transportul si imprastierea acestora, precum si echipamente pentru diverse aplicatii, cum ar fi pompele sau mixerle industriale.

Ce sunt separatoarele dejectii?               

Separatoarele pentru dejectii sunt utilizate pentru procesul de separare al dejectiilor lichide dar si a celor semisolide, provenite din ferme de pasari, suine sau bovine. Separatoarele de dejectii au o capacitatea de separare ce poate atinge 20 metri cubi/h, un design complet, fiind foarte solide si sprijinindu-se pe picioare de inox pentru a asigura o stabilitate sporita. Separatoarele de dejectii sunt formate din urmatoarele parti: o sita cilindrica cu autocuratare, o camera de protectie si 3 lagare de sprijin.

In cazul in care sunteti proprietarul unei ferme de animale sau daca intentionati sa incepeti o afacere in acest sens, trebuie neaparat sa achizitionati aceste separatoare dejectii. Binenteles, din oferta variata pe care compania Ecotec o pune la dispozitie, nu lipsesc nici cisternele pentru imprastierea si transportul dejectiilor, mixere industriale si pompe cu intrebuintari diverse.

De ce sa alegi firma Ecotec?
Ecotec ofera solutii integrate ce se bazeaza pe experienta proprie de mai bine de 7 ani pe piata in Romania, bazandu-se si pe colaborarea cu companii renumite din tara si din alte tari din Europa. Unul dintre cei mai cunoscuti parteneri ai firmei are o experienta de peste 100 ani in gestiunea dejectiilor. Tehnologiile si echipamentele oferite sunt robustete , fiabilile si eficiente, atribute deja probate in practica.

Firma Ecotec ofera si servicii de proiectare, executie si impermeabilizare a bazinelor de stocare a dejectiilor, in functie de cerintele si nevoile fiecarui client.
Ce alte produse ofera firma Ecotec?

  • Pompe, agitatoare, separatoare de inalta fiabilitate produse in Uniunea Europeana special dezvoltate pentru aceste aplicatii.
  • Produse bioenzimatice pentru reducerea amoniacului si a mirosurilor din zona fermei.
  • Proiectarea bazinelor impermeabilizate cu folie HDPE, a platforme de gunoi, proiectare tehnologica a sistemelor de gestiunea dejectiilor bazate pe experienta practica.
  • Cisterne pentru transportul dejectiilor robuste si fiabile. Nu necesita aprobari speciale de la autoritatile rutiere sau cele pentru utilizarea cisternelor sub presiune.
  • Consultanta in organizarea sau reorganizarea sistemelor existente sau modernizarea statiilor de epurare.
  • Dimensionare parc echipamente de administrat dejectii.

Separatoarele dejectii oferite de firma Ecotec sunt simple dar eficiente, iar caliatea Germana face din acest produs unul de incredere. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea separatoarelor dejectii sau daca ai intrebari legate de acest produs, contacteaza echipa de profesionisti Ecotec si afla tot ce vrei sa stii.