articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Semplant Romhol Bucuresti – Seminte pentru profesionisti!

Semplant Romhol Bucuresti – Seminte pentru profesionisti!

🕔15.Feb 2013

Te-ai saturat de legumele din import pe care le gasesti atat la marii comercianti cat si prin numeroasele piete din Romania?

Iti doresti produse de calitate, ecologice, pentru tine si cei dragi tie?

Vrei sa mananci legume naturale 100%, care te revigoreaza si te incarca de energie?

Alege semintele oferite de Semplant Romhol Bucuresti, firma care s-a impus pe piata romaneasca de profil in ultimii 15 ani!

Pentru ca stie ce e important pentru tine, societatea Semplant Romhol colaboreaza numai cu parteneri de incredere din strainatate, producatori cu nume recunoscute ca Enza Zaden – Olanda, Sgaravatti – Italia sau United Genetics din SUA.

Gama de produse oferite de Semplant Romhol este foarte variata: seminte pentru ardei, seminte pentru castraveti, pentru ceapa, seminte pentru conopida ori  pentru dovlecel, seminte pentru fasole si seminte pentru salata.

Tot de la Semplant Romhol clientii isi pot achizitiona cele mai noi utilaje pentru horticultura, precum: semanatori mecanice, masini de modelat solul, rotosape ori masini de recoltat radacinoase.

Semplant Romhol este promotorul recoltelor bogate si sanatoase, oferindu-le clientilor doar seminte de calitate.

Pe langa furnizarea de produse ori utilaje, specialistii de la Semplant Romhol iti stau oricand la dispozitie cu sfaturi tehnice ori consultanta de specialitate.

Un loc aparte in gama de produse oferite de Semplant Romhol il ocupa semintele de ardei, a caror varietate este impresionanta.sem 1

Semintele de ardei Vedrana iti pot asigura productii mari si timpurii. Ardeii sunt mari (85 mm diametru), au 3-4 lobi, peretii grosi, sunt de culoare alb-galbuie si sunt recomandati pentru culturile in spatii neincalzite ori in camp.

Ardeiul Nemezis este o planta semitimpurie, viguroasa, ce da fructe conice mari, cu o lungime de 15-22 cm si peretii foarte grosi, de cel puţin 4-5 mm. Au culoarea alb-galbuie, foarte atractiva, se formeaza foarte bine si la temperaturi foarte ridicate si sunt indicati pentru bogatia recoltelor.

Si ardeiul Red Jacket este foarte productiv, planta fiind viguroasa, cu foliaj bogat care protejeaza fructele. Acestea sunt foarte mari si uniforme, cu pulpa groasa de culoare rosie la maturitate. Este indicat pentru culturile pe camp.

El Real este un alt hibrid de ardei gras, foarte productiv, asemanator lui Red Jacket. Ardeii sunt mari, uniformi, au pulpa groasa si rosie la maturitate si se preteaza tot culturilor in camp.

Ardeiul Teseo este o planta cu port compact si fructe uniforme si lungi de 23 cm. Au culoarea rosie, un aspect comercial foarte atractiv si o rezistenta destul de ridicata.

Adriatico este un hibrid semitimpuriu de tip Marconi, foarte productiv. Plantele sunt viguroase, cu foliaj bogat ce protejează bine fructele. Fructul atinge 16-20 cm lungime, este verde lucios si ajunge rosu la maturitatea deplina. Pulpa este groasa, iar greutatea medie ajunge la 200 g. Este recomandat pentru culturi mari.

Tipul Rossano este un hibrid de ardei tip Kapia,  recomandat pentru cultura in camp si spatii protejate. Fructul are forma conica, lungimea de 18-20 cm, diametrul de 4-5 cm, culoarea verde (rosie la maturitatea deplina). Este recomandat pentru consumul in stare proaspata si pentru industrializare.

Gogosarul Calabrese este un hibrid semitimpuriu, viguros, cu aparat foliar bine dezvoltat. Inaltimea plantei ajunge la 70 cm, produce 12-14 fructe pe planta, cu o greutate medie de 80-100 g. Fructele sunt uniforme, cu inaltimea de 5-6 cm si diametrul de 8-9 cm. Pulpa este foarte groasa si dulce, de culoare rosie inchisa la maturitate. Se cultiva in camp si spatii protejate, destinat industrializarii.

Ardeiul iute Shakira este o planta viguroasa, cu un foliaj bogat ce acopera foarte bine fructele pana la maturitate. Fructul este lung (16 cm lungime si 2 cm diametru la baza), ascutit, cu peretii grosi, de culoare verde-inchis ajungand la rosu-intens la maturitate. Are un potenţial de productie ridicat si se preteaza la toate tipurile de cultura.

Ardeiul iute Red Devil este un hibrid timpuriu, cu fructe uniforme, de aproximativ 20 g, are dimensiuni de 1,5 x 15 cm, culoarea rosie la maturitatea deplina, cu productivitate foarte mare. Este cultivat cu succes la noi in tara.

Nu mai manca tot ce gasesti in comert!

Apeleaza la semintele oferite de Semplant Romhol Bucuresti – Semintele profesionistilor!

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim