articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Seminee pe lemne de calitate de la Stelcotech, compania care face focul sa arda

Seminee pe lemne de calitate de la Stelcotech, compania care face focul sa arda

🕔17.Feb 2016

 

Daca in trecut toata lumea folosea seminee pe lemne sau sobe pentru a se incalzi, in prezent vremurile s-au schimbat si putini mai sunt cei care isi permit astfel de metode de incalzire, naturale si sigure. Cu toate acestea, compania Stelcotech a reusit de ani de zile sa puna in valoare aceste traditii de mult uitate, aducand in prim plan o serie de produse de calitate, importante de la lideri de renume din acest domeniu, care pot oferi o serie de solutii de incalzire speciale, extrem de sigure si interesante care promit fiecaruia in parte acel miros specific de lemn ars care ofera o caldura vie cu care de mii de ani oamenii s-au obisnuit. Mai mult de atat, focul a fost mereu in stransa legatura cu oamenii, existand o legatura aproape hipnotica intre lemnul care arde si privirile celor care urmaresc jocul flacarilor.

Seminee de vis de la Stelcotech, calitate si siguranta la nivel inalt

De ani de zile compania Stelcotech a ajuns sa fie singurul importator autorizat de pe piata din Romania a unor seminee pe lemne de cea mai buna calitate, sigure si cu un aspect extrem de inedit. Astfel, in prezent ofera o gama variata de produse de la branduri internationale care si-au demonstrat beneficiile in timp. In acest mod, in prezent, romanii se pot bucura de sobe si focare de la branduri precum Spartherm (Germania), Jotul, din Norvegia si cosuri de fum Tona. De asemenea, compania Stelcotech a devenit in prezent cel mai mare furnizor de seminee pe lemne, focare si sobe din tara noastra.

Servicii de calitate premium pentru o gama variata de produse

In prezent, Stelcotech ofera o serie de servicii premium pentru toate produsele sale, pornind de la consultanta gratuita in alegerea celor mai bune produse, alaturi de transport gratuit si in siguranta a oricaror seminee pe lemne de la poarta fabricii pana la locuinta fiecarui client in parte. Mai mult, beneficiind de tehnicile de incalzire moderne oferite de Spatherm aceste produse reusesc sa beneficieze de un consum redus de lemne, oferind in acelasi timp o imagine desprinsa parca din vremurile de mult apuse in care familia statea in noptile lungi de iarna in fata focului, spunand povesti si depanand amintiri frumoase. In prezent, aceste obiecte sunt destinate atat clientilor persoane fizice care vor o locuinta aparte, cu aspect rustic, cat si celor care vor sa beneficieze de un consum redus de lemne si combustibil pe timpul iernii, in special in cadrul cabanelor sau vilelor care nu au acces la apa curenta sau gaze.

Stelcotech, o companie care aduce caldura tuturor

Incercand constant sa ofere cele mai bune produse din gama seminee pe lemne compania Stelcotech si-a facut un adevarat renume pe piata autohtona, oferind cele mai moderne si actuale concepte de incalzire, bazate pe practici vechi de cand lumea, dar care beneficiaza de cele mai moderne tehnici de constructie si fabricatie. In acest mod, de fiecare data, satisfactia este garantata.

 

 

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de