articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Selfie-stick.ro-Suport selfie, secretul pentru o poza de mii de like-uri!

Selfie-stick.ro-Suport selfie, secretul pentru o poza de mii de like-uri!

🕔07.Oct 2015

Si telefonul are trepied! Nu vorbim despre un echipament complex si greu de asamblat ca in cazul camerelor video profesionale ci despre un…bat. Selfie stick-ul a captat atentia iubitorilor de poze din intreaga lume fiind considerat gadget-ul anului 2014! Practic, faci poze cu ajutorul unui bat si astfel poti importaliza super-peisaje fara a fi nevoie sa iesi din poza sau sa ceri ajutorul unui necunoscut pentru a  apasa pe buton.

Te pregatesti de vacanta si vrei sa te intorci cu cele mai cool amintiri? Esti adeptul selfie-urilor si vrei sa-i tii la curent pe toti prietenii cu fotografiile preferate? Selfie-ul clasic a evoluat intr-unul tehnologizat si mult mai inteligent, mai practic: selfie stick.

Fie ca mergi pe stadion, la o petrecere rasunatoare ori intr-o calatorie ce se anunta cu peripetii, nu uita sa pui in geanta selfie stick-ul. Daca nu ai unul, nu-l imprumuta de la un prieten ci comanda-ti propriul selfie stick direct de la sursa.

Selfie-stick.ro este cel mai mare furnizor de selfie stick-uri, suport selfie, magazinul online comercializand toate modelele posibile de bete pentru selfie, compatibile cu toate smartphone-urile, indiferent de brand. In plus, le poti achizitiona rapid prin intermediul unui singur click!

Suport selfie: Gadget-ul anului!

Pozele nu mai sunt demult banale. Astazi, fotografiile prezinta in detaliu locuri, persoane si stari de spirit. Poti imortaliza toata gasca de prieteni de la petrecere, ori din vacanta, fara ca cineva sa lipseasca. Fotograful grupului, cel delegat pentru imortalizarea momentelor de glorie, isi are acum locul in poza! Totul se datoreaza selfie stick-ului sau suportului de selfie.

Ce este un suport selfie?

Suportul pentru selfie este un fel de trepied pentru mana cu ajutorul caruia poti atasa telefonul sau camera foto pentru a putea face poze alaturi de cei dragi. Acesta este, practic, un suport pentru smartphone-uri de diferite dimensiuni, telescopice, pentru a putea fi transportate mai usor si care te ajuta sa faci poza de mii de like-uri.

De ce este cel mai in voga gadget?

Selfie stick-ul (suport selfie) ofera posibilitatea celor care il utilizeaza sa faca imagini de la distanta in scopul de a captura  diferite privelisti fara a fi ¨sacrificat¨ fotograful. Mai exact, folosesti un suport selfie pentru a imortaliza cadre spectaculoase cu tine si prietenii tai!

Exista mai multe tipuri de selfie stick-uri: suport selfie cu fir, suport selfie cu bluetooth, suport selfie cu telecomanda, suport selfie profesional.

La alegerea unui suport selfie trebuie sa tii cont de anumite detalii, printre care: tipul de prindere/compatibilitatea, lungimea, metoda de captura, accesoriile, pretul si garantia.

Selfie-stick.ro-Cel mai mare magazin online specializat

Daca vrei sa ai garantia unor poze impecabile, cu detalii demne de like-uri pe banda rulanta, alege Selfie-stick.ro cel mai important furnizor in materie de selfie stick-uri, suport selfie.

In oferta magazinului online gasesti suport selfie de la A la Z, pentru toate smartphone-urile de pe piata si cu diferite metode de prindere, actionare. Poti opta pentru varianta simpla, cea cu fir, ori pentru varianta mai inteligenta, cea cu telecomanda. Indiferent de alegeri, cu Selfie-stick.ro ai accesul la cea mai variata oferta de suporturi selfie.

Plateste un pret mic pentru poze de milioane! Tie ce suport selfie ti se potriveste?