articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Selectsoft – Face treaba grea in service-ul tau, fara a se manji pe maini!

Selectsoft – Face treaba grea in service-ul tau, fara a se manji pe maini!

🕔05.Jun 2013

V-ati saturat sa tineti evidenta pe caiete si foi, iar atunci cand cautati ceva sa gasiti cu greutate? Venim in ajutorul vostru cu soft-ul pentru service auto care are rolul unei aplicatii informatice ce va usureaza toate procesele si anume emiterea de factura sau bon fiscal, deschiderea unei comenzi, emiterea unor devize, receptia masinilor si stabilirea problemelor, evidenta tuturor pieselor ce intra si ies din service si tot ce este legat de un service auto.

Iata mai jos caracteristicile generale ale aplicatiei: introducerea comenzilor service de diferite tipuri (Garantie, Postgarantie, Asigurare, Deviz estimativ, etc. Apoi, receptia masinii si stabilirea avariilor. Stocheaza si acceseaza usor toate datele despre client / autovehicul, acceseaza oricand istoricul unei masini reparate, listeaza procesele verbale de custodie si a bonului de lucru. Introduce piesele si materialele necesare in deviz, manopera pe echipe consultand propriul nomenclator de operatiuni si instructiuni, toate in deviz. Stabileste corect tarifele pentru fiecare operatiune / autovehicul si emite devizul final – al facturii sau al bonului fiscal. Tine evidenta stricta a activitatii mecanicilor, a pieselor si operatiunilor service. Intocmeste diferite rapoarte service: situatie manopera pe devize, piese si materiale pe devize, situatie comenzi, ore lucrate mecanici, etc. Evidenta stocului pe diferite gestiuni (piese, materiale, etc.) inclusiv gestiunea pieselor de pe comenzile in lucru. Incarcarea stocului prin introducerea si listarea documentelor de receptie (facturi de cumparare, NIR-uri). Descarcarea stocului automata pe baza facturilor de vanzare, bonuri fiscale, bonuri de consum, etc. Emite facturi, avize, chitante, etc. Vizualizarea si listarea rapida a stocului si a balantei de materiale pe diferite criterii de filtrare: denumire produs, cod produs, gestiune, categorie. Face si fisa de magazie, raportul de gestiune, evidenta client-furnizor, facturi neincasate-neachitate, scadentar plus registrul de casa si banca!!! Posibilitatea de preluare a datelor din fisiere text sau excel plus posibilitatea de a introduce simultan date de pe mai multe statii de lucru legate prin retea sau prin Internet.Permite accesul la aplicatie pe baza de nume si parola, fiecare utilizator avand anumite drepturi de acces: Administrator, Magazioner, Receptioner Service, Mecanic Service, Coordonator Service, Casier, etc. Administrarea aplicatiei de la distanta prin intermediul Internet-ului plus viteza si siguranta datelor datorita folosirii sistemului de baze de date Microsoft SQL Server 2005/2008.

Face cam tot ce v-ati putea dori, iar daca sunteti draguti cu el si nu-l blocati, chiar si cafeaua… Lista nu se opreste aici, noi insa da, sa ne bem cafeaua. Restul detaliilor le puteti afla direct de la ei, de la Selectsoft.

Firma care a dat nastere acestui soft s-a infiintat in anul 2008 in Baia Mare judetul Maramures si are ca activitate principala proiectare de software-uri si aplicatii pentru evidenta stocurilor si a facturilor pentru diverse activitati comerciale, program de tinerea evidenta stocului, emiterii de factura si bon fiscal pentru domeniul horeca, aplicatie pentru gestiunea magazinelor ce vand cu amanuntul si sofware-uri pentru service-urile auto.

Toate aceste programe au rolul de a va usura munca, a tine evidenta stocurilor si pentru a eminte bonuri fiscale si facturi. Toate soft-urile pe care le producem si comercializam sunt executate de catre oameni cu experienta si atestate in domeniu.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro. Pentru a viziona toate procedurile pe care le efectueaza acest soft atunci va rugam sa accesati sectiunea Info a site-ului selectsoft.ro.

Compania: Select Soft
Ţara: Romania
Judeţ: Maramureș
Localitate: Baia Mare
Adresa: Str. Avram Iancu nr. 16
Telefon: 0362 819 340 | 0740 914 066
Fax: 0362 819 340
Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

About Author