articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scoala de soferi de la Scoaladesofericatb.ro!

Scoala de soferi de la Scoaladesofericatb.ro!

🕔05.Feb 2015

Pentru a fi pregatit sa inveti sa sofezi si pentru a avea notiunile necesare pentru a conduce pe drumurile publice, apeleaza la Scoala de soferi Drive School Bucuresti. In cadrul site-ului scoaladesofericatb.ro vei gasi informatiile necesare si numerele de telefon la care poti suna pentru a te inscrie si a incepe de indata cursurile la scoala de soferi. La scoala de soferi Drive School vei putea opta si pentru servicii in limba engleza. Pentru informatii si inscrieri esti asteptat la sediul scolii Drive School, cat si pe site-ul firmei.

Acesta scoala de soferi este destinata tuturor celor interesati, fie ca este vorba de adolescenti sau adulti pentru obtinerea permisului de conducere auto si indiferent de categoria auto pentru care vrei sa optezi. Scoala de soferi Drive School detine toate autorizatiile necesare in conformitate cu normele europene din domeniu pentru a preda si a ghida tinerii cursanti pentru conducerea unui autovehicul. Scoala de soferi Drive School vine in intampinarea dorintelor tale, printr-un inalt grad de profesionalism, care sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti, prin dotarea pe care o pune la dispozitie.

Scoala de soferi Drive School te pregateste temeinic!

La scoala de soferi Drive School vei putea opta pentru servicii la standarde europene, la preturi accesibile pentru a fi pregatit in orice situatie. Trebuie sa ai cunostinte teoretice si practice esentiale pentru a obtine permisul de conducere eficient si usor. Vei putea conduce relaxat, fara emotii si civilizat intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat. In cadrul scolii Drive School vei gasi instructori autorizati si cu o vasta experienta in acest domeniu. Mai mult, numarul de cursanti care au apelat la serviciile scolii sunt un argument pentru a apela la aceste servicii. Autoturismele din dotarea scolii sunt echipate cu aer conditionat, servodirectie si ABS, iar sala de legislatie este echipata la standarde europene.

 Instructorii sunt nu numai bine instruiti si atestati profesional, dar si calmi si rabdatori oferind toate informatiile si instruirea de care cursantii au nevoie. In acest fel, vei invata sa conduci si sa te comporti ca un sofer profesionist atunci cand esti la volan. Autovehiculele sunt in permanenta curate si bine ingrijite, cat si intr-o stare perfecta de functionare pentru a nu crea nicio stare de pericol sau risc pentru tine si pentru ceilalti participanti la trafic. Aceasta echipa de soferi isi pregateste elevii pentru o viata intreaga de condus precaut, nu doar pentru testul auto.

De ce scoala de soferi Drive School?

Daca nu esti convins de serviciile flexibile si profesioniste sau de instructorii auto bine pregatiti si experimentati, vei putea fi convins de preturile flexibile ale scolii de soferi. Tehnicile inovative si traditionale pot fi imbinate spre beneficiul elevilor. Instructorii au grija de fiecare elev in parte, facilitand atat invatarea teoretica, cat si practica prin intermediul salilor de curs proprii foarte bine dotate, cat si prin intermediul instructorilor firmei calificati si pregatiti. Contacteaza acum echipa firmei si inscrie-te chiar azi la cursurile scolii de soferi si nu vei regreta alegerile facute.

Datele de contact ale scolii de soferi Drive School

Adresa firmei: Str. Fruntas Dumitru, nr. 22, Bucuresti, sector 4

Telefon: 0726 175 172

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din