articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scaune la super pret

Scaune la super pret

🕔23.Jul 2015

O reinventare si modernizarea a scaunelor din locuinta este una dintre cele mai bune idei, daca tot vrei sa schimbi ceva in locuinta ta in concediu sau in zilele libere pe care le ai. De ce sa scoti bani din buzunar pentru unele noi cand, cu usurinata le poti reconditiona si sa le faci pe gustul si placul tau. Satisfactia e mai mare! Iti spun ca aas e pentru ca am reusit sa dau la gata doua scaune de le lauda toti cei care imi trec pragul. Asadar si costul achitiziei este mai mic.
Sa vedem in urmatoarele randuri cum schimbam tapiteria unui scaun.

  • Intoarceti scaunul si desurubati-l din cadru.
  • Scoateti materialul vechi din scaun cu o surubelnita sau cleste. Stabiliti daca bataie sub materialul este in stare destul de buna pentru a reutiliza sau daca bataie ar trebui, de asemenea, inlocuit.
  • Masurati partea de sus a scaunului si pe langa materialul care este necesar prelungiti-l cu cativa centimentri roata-n prejur. Astfel veti sti de cat material este nevoie pentru partea de sezut a scaunului.
  • Apoi achizitionati material suficient pentru a acoperi toate scaune. Cumpara tesatura de tip tapiterie, care va rezista pana la utilizarea continua. Cumpara bataie daca aveti de gand sa-l inlocuiasca.
  • Se taie bataie la dimensiunea sezutului scaunului. Taiati materialul cu un extra de cativa centimentri pe toate laturile. Asezati materialul in jos cu partea gresita sus. Asezati bataie in centrul materialului si pune scaunul pe partea de sus a valului.
  • Trageti materialul pana la partea inferioara a scaunului si sa fie pierduta. Puneti doua sau trei capse de pe laturi opuse pentru a asigura materialul si apoi face acelasi lucru pe celelalte laturi. Pe masura ce discontinue, marca materialul in care orificiile suruburilor sunt. Lasa colturi anulata.
  • Taie orice material in exces din colturi. Trageti materialul intins si care se pliaza la colturi in sectiuni mici. Verificati partea de sus ca sa fii sigur ca materialul este intins suficient de bine. Cand ati terminat, taiati orice material in exces.
  • Pune pe bancheta din spate pe scaun si alinia suruburile cu locurile ai marcat mai devreme. Posibil sa aveti nevoie de a scormoni o gaura mica in materialul cu foarfeca pentru a obtine surubul in loc. Insurubati scaunul pe bine.

Astfel, pentru scaune personalizate pe langa materialul si tapiteria aleasa, poti vopsi partea de lemn sau metal cu ce culoare vrei. Mai mult, pentru a crea un contrast poti alege culori vesele si vii. Pe langa vopseaua data poti desena alaturi de copii diferite modele de la copaci, figurine geometrice pana la omuleti sau personaje din desene animate. Nu uitati sa le dati cu lac pentru o mai buna rezistenta.
Si astfel, scaunele vor fi diferite si vor avea alt efect in bucatarie sau in salon.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa