articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scapa de timpul de asteptare din localuri folosind QRest de la Acqua Development!

Scapa de timpul de asteptare din localuri folosind QRest de la Acqua Development!

🕔30.Oct 2013

Esti client fidel al localurilor din orasul tau, insa te-ai saturat sa tot astepti pana cand chelnerul/ospatarul are timp sa iti aduca meniul, apoi sa iti ia comanda, apoi sa iti aduca nota de plata? Doresti informatii despre comanda ta, insa chelnerul este de negasit?

Putem privi lucrurile si dintr-o perspectiva diferita : detii un local si observi din ce in ce mai multi clienti nemultumiti din cauza timpului de asteptare, profiturile tale avand de suferit din cauza acestui lucru? Angajatii tai sunt deasemenea extenuati si nu mai pot face fata tuturor  comenzilor, in special in orele de varf?

Ei bine, fie ca te aflii in randul clientilor, fie al angajatilor,solutia este una singura : aplicatia QRest de la Acqua Development!

Ce este QRest si prin ce modalitati iti poate veni in ajutor?

 In cazul in care iti place sa frecventezi localurile din orasul tau alaturi de prieteni sau de familie, cu siguranta stii ca timpul de asteptare este un minus. Ai incerca sa eviti pe cat posibil sa tot apelezi la ajutorul chelnerului sau al ospatarului, mai ales daca observi ca acesta are o gramada de clienti de care trebuie sa se ocupe. Cu toate acestea, si tu impreuna cu cei de la masa ta aveti nevoie de meniuri, de cineva care sa va ia comanda…asa ca nu ai de ales. Ei bine, Acqua Development este aici pentru a-ti propune o metoda cu adevarat inovatoare. Cu ajutorul aplicatiei QRest, vei putea vizualiza meniul localului in care te aflii, vei putea afla informatii in legatura cu fiecare produs, preturi, vei putea vizualiza poze ale produselor si vei putea comanda, toate acestea fara a fi nevoit sa apelezi la ajutorul chelnerului nici macar o data! Mai mult decat atat, nota de plata iti va fi si ea afisata in cadrul aplicatiei. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia gratuita QRest si sa scanezi codul QR pentru a comanda fara ajutorul chelnerului!

 QRest reprezinta un avantaj si pentru patronii localurilor, nu doar pentru clienti. Mai ales in cazurile in care abia ti-ai deschis localul sau inca esti in faza in care facturile par sa nu se mai termine, esti constient ca fiecare banut in parte conteaza. Astfel, este posibil sa nu iti permiti sa angajezi mai multi chelneri / ospatari pentru orele aglomerate, iar clientii vor pleca la fel de repede cum au venit. Cu ajutorul aplicatiei QRest, indatoririle chelnerilor tai vor fi doar de a aduce comanda la masa clientului si de a ridica nota de plata. In plus, clientii tai vor putea recomanda localul tau si cunostintelor si il vor putea promova pe Facebook, iar tu vei avea parte de publicitate gratuita! Un alt avantaj este si actualizarea meniului prin doar cateva clickuri. Poti obtine toate acestea platind o singura data, intre 49 – 99 euro!

Alege aplicatia QRest de la Acqua Development pentru a-ti facilita iesirile in oras, sau, daca detii in local, pentru a oferi servicii de calitate si a economisi in acelasi timp! Pentru mai multe informatii, te invitam sa vizitezi site-ul companiei sau contacteaza-ne utilizand informatiile de mai jos:

Adresa : Str. Mitropolit Nifon, nr 2, et 2, sector 4, Bucuresti

Nr tel: 0215/897.680

Adresa de e-mail: office@qrest.co.uk

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se