articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scapa de scurgerile de lichide cu EcoQuality Services!

Scapa de scurgerile de lichide cu EcoQuality Services!

🕔27.Feb 2014

Lucrezi intr-un domeniu in care trebuie sa iti faci griji in mod constant din cauza scurgerilor industriale de lichide? In special in cazul in care lichidele in cauza sunt produse petroliere, impactul acestor scurgeri asupra mediului inconjurator poate fi devastator. Pentru a controla scurgerile accidentale de produse petroliere sau alte produse chimice si pentru a proteja atat mediul inconjurator, cat si sanatatatea ta si a celor din jur, iti recomandam sa utilizezi absorbantii industriali comercializati in cadrul firmei EcoQuality Services, si anume, granulele absorbante pentru produse petroliere!

Despre absorbantii industriali EcoQuality Services

Granulelele absorbante EcoQuality Services sunt destinate uzului industrial, fiind disponibile in ambalaje mari, cum ar fi saci de  20 sau 30 de litri. Acesti absorbanti industriali sunt fabricati pe baza de argila sau celuloza, producatorul fiind compania Lubetech (unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume in domeniu). Poti utiliza granulele absorbante Lubetech pentru absorbtia unei game vaste de lichide, cum ar fi:

–         Uleiuri

–         Lichide pe baza de apa

–         Combustibili

–         Lubrifianti

–         Alte lichide industriale

Acest tip de absorbanti industriali este ideal atat in cazul scurgerilor, cat si in cazul varsarilor accidentale de lichide industriale. Atat forma, cat si consistenta granulelor absorbante permit o manevrare facila si rapida a produselor absorbante, pentru a nu pierde nicio secunda importanta in cazul unui accident.

Tipuri de granule absorbante

Alege cu incredere tipul de granule absorbante potrivit necesitatilor tale; afla cat mai multe despre produsele absorbante oferite de EcoQuality Services:

Granule XR 60 “Industrial” Clay – aceste granule sunt fabricate din argila si sunt inerte din punct de vedere chimic; sunt destinate activitatilor desfasurate in zolele industriale, fiind ideale pentru absorbtia uleiului, dar si a lichidelor pe baza de apa. Capacitatea de absorbtie este de 12 litri / sac.

Granule XR 70 “Industrial” Cellulose –  fiind fabricate din celuloza pot fi utilizate ca si agenti de ignifugare; in plus, granulele de acest tip sunt potrivite in cazul deversarilor de petrol interioare, dar si pentru absorbtia uleiurilor si a lubrifiantilor. Capacitatea de absorbtie este de 12 litri / sac.

Granule XR 85 “Construction” Clay – fabricate tot pe baza de celuloza, aceste granule sunt destinate poluarilor accidentale ce pot avea loc pe site-urile de constructii. Acestea sunt utilizate atat pentru combustibili, cat si pentru uleiuri sau lubrifianti si au o serie de avantaje: nu lasa reziduuri de grasime, sunt rapide si eficiente si sunt inerte din punct de vedere chimic. Capacitatea de absorbtie este de 12 litri / sac.

Granule XR  99 “Highway” Micro Clay – granulele absorbante “Highway” sunt utilizate, in cele mai multe cazuri, pentru absorbtia scurgerilor accidentale de pe santierele de lucruri la drumuri. Acestea sunt tot pe baza de celuloza, fiind fabricate 100% in conformitate cu Regulamentul European de Siguranta a Drumurilor. Granulele absorbante de acest tip sunt ideale pentru acoperirea pavajului, asigurand riscuri minime de derapare atat pe parcursul, cat si dupa procesul de curatare. Fiind granule absorbante create din minerale poroase, sunt cele mai potrivite pentru acest domeniu! Capacitatea de absorbtie este de 14 litri / sac.

Alte variante de absorbanti industriali : lavete absorbante, rulouri absorbante, kituri de interventie rapida, kituri de interventie reincarcabile etc.

Alege absorbanti industriali Eco Quality Services! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.eqserv.ro !

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau