articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scapa de rozatoare rapid si eficient beneficiind de experienta Promed Impex

Scapa de rozatoare rapid si eficient beneficiind de experienta Promed Impex

🕔04.Feb 2014

Problema rozatoarelor reprezinta cea mai dificila situatie de rezolvat in special in cazul companiilor ale caror servicii vizeaza in mod direct plasarea de produse catre clienti. Fie ca vorbim despre companii comerciale, alimentare, industriale sau de oricare alta natura, aparitia si existenta soarecilor si a sobolanilor poate insemna declinul si chiar pierderea clientilor existenti. Aceste lucruri atrag dupa sine consecinte grave ce se pot finaliza chiar cu intrarea in insolventa sau falimentul. De aceea, de la primele semne ale unei infectii cu rozatoare actionati rapid pentru extirparea si alungarea „musafirilor nepoftiti”.

In acest sens o sa incerc sa va ofer o mana de ajutor. In cadrul articolului de fata o sa va prezint serviciile companiei Promed Impex, a carei activitate se concentreaza in domenii precum deratizari, dezinfectii si dezinsectii. Subiectul tratat in liniile de mai sus fiind cel legat de rozatoare, o sa isistam astfel pe deratizarea oferita si practicata de Promed Impex. Deratizarea reprezinta in fond procesul prin care se intervine pentru combaterea rozatoarelor, proces ce poate include diverse tehnici si metode prin care sa se extirpeze soarecii sau sobolanii prezenti la fata locului.

Promed Impex garanteaza efectuarea unei deratizari de calitate, fara a pune in pericol viata angajatiilor sau a clientilor dumneavoastra. Promed Impex dispune de personal experimentat si calificat care dispune de mijloacele necesare executarii unei deratizari prompte, sigure si eficiente. Pentru inlaturarea rozatoarelor se va actiona cu produse otravitoare si cu substante toxice care vor alunga soarecii si sobolanii intr-un timp extrem de scurt. Aceste substante se vor aplica pe o suprafata extinsa (nu doar la fata locului unde s-a constatat problema) si pentru o perioada indelungata (apoi si periodic) tocmai pentru ca rozatoarele (cele care au scapat deratizarii propriu-zise) sa nu mai revina in acelasi loc.

Substantele toxice si chimice aplicate de Promed Impex sunt substante ce sunt nocive doar pentru rozatoare. Asadar, produsele utilizate pentru omorarea soarecilor si a sobolanilor nu reprezinta niciun pericol pentru sanatatea oamneilor fie ca vorbim despre angajatii dumneavoastra sau despre personele care intra in contact cu produsele pe care le comercializati. Mai mult, pentru a se asigura de aceste lucruri, Promed Impex va executa si o operatie de dezinfectie care sa elimine germnii sau substantele periculoase rezultate in urma aparitiei rozatoarelor.

Serviciile descrise mai sus se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice din Bucuresti si din imprejurimi. Promed Impex doreste sa satisfaca rapid si eficient toate cerintele astfel compania isi intampina clientii cu cele mai bune servicii de pe piata de profil. In acelasi timp, tarifele practicate sunt avantajoase si accesibile pentru orice buzunar.

In cazul in care doriti sa vizualizati oferta pentru deratizare Promed Impex nu trebuie decat sa vizitati platforma online a siteului mentionat. Pe aceeasi pagina web puteti obtine si o descriere ceva mai detaliata a serviciilor de deratizare cu care specialistii Promed Impex isi intampina clientii. In acelasi timp, pentru obtinerea acelorasi informatii puteti utiliza datele de contact din cele ce urmeaza.

Promed Impex, date de contact

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/ 233.86.12
Fax: 021/ 230.10.10
Mobil: 0726.116.891
e-mail: petrunita@promedimpex.ro

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.