articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scapa de griji cu insect killer!

Scapa de griji cu insect killer!

🕔18.Jan 2016

Suntem siguri ca nici o unitate alimentara nu isi poate permite sa se confrunte cu o invazie de insecte in interiorul sediului. Pentru a preveni un astfel de risc, Ekommerce ofera tuturor clientilor sai echipamente profesionale de deratizare si control importriva insectelor, rozatoarelor si a altor factori cu un potential risc. Categoria insect killer este cea mai populara gama de produse pe care noi v-o oferim, aceasta cuprinzand sisteme si echipamente pentru neutralizarea in conditii de siguranta a insectelor, zburatoare si nu numai. Aceste echipamente sunt testate si in primul rand, sunt omologate de catre autoritatile ce reglementeaza normele de alimentatie din tara si UE.

Doua tipuri de insect killer

Exista doua principii prezente la insect killer, primul fiind cel pasiv in care insectele sunt atrasa de catre lumina UV a neoanelor instalate si inpinse spre o suprafata pe care s-a aplicat un adeziv foarte puternic. Astfel, insectele odata prinse in aceasta capcana nu mai au cum sa scape. Marele avantaj al acestui stil de echipamente este acela ca nu exista riscul ca insectele sa cada sau sa ajunga in zonele unde se manipuleaza marfuri alimentare, etc. Un posibil dezavantaj este acela ca periodic suprafata adeziva trebuie inlocuita. Aceasta este practic o consumabila in cazul unui astfel de echipament insect killer, insa nu trebuie sa va faceti griji, pe siteul nostru www.ekommerce.ro veti putea gasi toata gama de consumabile pentru toate echipamentele si produsele pe care noi le comercializam. Asadar, aici veti gasi de la tuburi neon UV, pana la placi adezive pentru echipamentele insect killer cu capcana lipicioasa.
Al doilea tip de echipament pentru eliminarea insectelor zburatoare sau nu, este cel dotat cu un grilaj electric. Principiul de functionare este aproape identic cu cel prezentat mai sus, insa acest tip de insect killer este activ, neutralizeaza insectele. Acestea sunt atrase de catre lumina UV emisa de catre neoanele sale, iar in momentul in care insectele ajung in contact cu grilajul metalic sunt electrocutate pe loc. Evident, curentul ce trece prin acest grilaj este complet inofensiv pentru oameni (copiilor mici si sub 5 ani le este interzis sa atinga grilajul). Marele avantaj al acestui tip de insect killer este acela ca nu necesita interventii de inlocuire a vreunui consumabil (exceptie facand tuburile neon UV) insa, ceea ce poate fi considerat ca un mic dezavantaj este uneori mirosul.

Solutii complete pentru eliminarea tuturor factorilor de risc

Toate echipamentele insect killer sunt concepute pentru a fi prietenoase cu mediul, acestea necontinand substante chimice nocive plantelor sau animalelor de companie, (in cazul celor cu capcana pe adeziv) iar pentru cei ingrijorati de facturile la furnizorul de energie elctrica le spunem ca un insect killer cu grilaj electric nu consuma foarte mult, iar datorita recipientului de colectare a insectelor moarte nu veti avea probleme in acest sens. Bine inteles, acesta trebuie golit si curatat periodic.
Ekommerce Est este solutia dumneavoastra in ceea ce priveste siguranta firmei dumneavoastra, iar aici, pe siteul nostru veti gasi toate solutiile pentru a scapa de insectele, rozatoarele si alti factori de risc si contaminare. Va asteptam!

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,