articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Saune uscate – Spastore garanteaza calitatea!

Saune uscate – Spastore garanteaza calitatea!

🕔24.Sep 2015

Ca sa ai succes in afaceri, trebuie sa vii cu o idee noua. In oras, mai peste tot sunt saloane de infrumusetare. Nu insa si saune uscate! Scrie proiectul, obtine finantare si achizitioneaza echipamentele necesare! Oferta spastore.ro de saune uscate este ceea ce iti trebuie. Calitatea iti este garantata!

Saune uscate – produse de calitate foarte buna

Regula de baza in afaceri este sa te concentrezi pe nisa. Daca in oras sunt o multime de locuri unde poti merge pentru a slabi si a-ti imbunatati starea generala de sanatate, este necesar sa gasesti o idee noua. Salile de fitness nu mai sunt o noutate. In schimb, saloanele cu saune uscate, da. Profita de acest lucru! Ca sa iti cumperi tot ce iti trebuie, uita-te pe oferta spastore.ro!

In pachete, in general, se gasesc: cabine in sine, clepsidra pentru sauna, senzor umiditate, set termometru, lampa cu abajur, usa Basic si unitatea electronica de comanda. In functie de model, bancutele sunt 2 sau 4, asezate pe doua niveluri.

Alege saune uscate din oferta spatore.ro! Iata de ce:

– sunt de calitate superioara si asigura performanta;

– pot fi comandate in functie de diverse configuratii si dimensiuni. Spre exemplu, daca vrei sa amenajezi o camera la mansarda, iar tavanul este inclinat, ai nevoie de saune uscate pe masura respectivului spatiu;

– transportul si montarea lor sunt asigurate in mod gratuit de angajatii spastore.ro.

De asemenea, pentru saune uscate ai nevoie si de: unitati de comanda, echipamente pentru iluminat, accesorii diverse si incalzitoare. Si pe acestea le gasesti tot in oferta spatore.ro.

Saune uscate – reguli pentru folosire

Folosirea unor saune uscate nu este grea nici pe departe. Trebuie insa respectate cateva lucruri. Spune-le clientilor atunci cand isi fac programare. Iata care sunt acestea:

– inainte de a intra in saune uscate trebuie sa-si faca un dus. Pentru ca aburul cald si foarte cald dinauntru sa aiba efectul scontat, e bine ca dusul sa fie mai intai rece, apoi reglat spre mai cald. Astfel, organismul nu va suferi un soc;

– o sedinta nu trebuie sa dureze mai mult de un sfert de ora, in general. Daca mai vor o sedinta in aceeasi zi, clientii trebuie sa faca inca un dus, mai rece, apoi sa intre iarasi;

– ca sa transpire mai mult in saune uscate, este necesara o atmosfera cat mai umeda. Acest lucru poate fi asigurat prin turnarea apei, din cand in cand, peste pietrele din interior. Nu e nevoie de multa apa, cateva linguri fiind suficiente.

Iata si cateva beneficii pentru sanatate ale acestor saune uscate:

– hidrateaza tenul si pielea;

– relaxeaza si fizicul, si psihicul;

– stimuleaza cresterea unghiilor si diureza;

– stimuleaza absorbtia cremelor si le intensifica efectele etc.

Vino cu ceva nou pe piata! Propune-le posibililor clienti sa foloseasca saune uscate! Pentru a-i convinge, prezinta-le si beneficiile acestora pentru sanatatea lor. Ca sa iti deschizi salonul, cumpara tot ce iti trebuie din oferta Spa Store!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Sector 5, str. Vigoniei, nr. 6, ap. 30

Telefon: 0725.332.892

E-mail: office@spastore.ro