articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sapa mecanizata Constanta

Sapa mecanizata Constanta

🕔26.May 2016

Principalul avantaj pe care il prezinta turnarea unei sapei mecanizate in Constanta precum si in orice locatie din tara, in reprezinta faptul ca aproape toate operatiunile ce trebuie executate, sunt desfasurate de catre specialisti, in mod mecanizat, ceea ce duce la scutirea ata t a timpului cat si al efortului fizic, al numar de muncitori ce trebuie implicati, dar si costuri mai mici.

Turnarea sapa clasice implica diverse dar si multe operatiuni executate manual si deasemenea mult efort fizic, aceasta operatiune putand fi realizata in cadrul statiilor de betoane si a celor de mortare.

Procesul de turnare al sapei

Sapa mecanizata in Constanta, la firmele de specailitate din acest domeniu , se realizeaza pe santiere, folosindu-se in acest sens utilaje si echipamente cum ar fi pompa de sapa de tip Turbosol. Poate fi transporta impreuna cu pompa Turboso si turnarea ei efectiva se poate face cu ajutorul unor furtune. Furtunele pot fi acomodate la distante ce ajung pana la 150 m pe plan orizontal si pana la 100 m pe plan vertical.

Dupa ce se toarna sapei, operatiunea unica ce trebuie sa se realizeze in mod de lucru  manual este aceea de  nivelarea a ei, in acest fel asigurandu orizontalitatea sapei , folosindu-se pentru asta un tip de laser – Bosch.

Elicopterizarea, reprezinta o alta operatiune facuta mecanizat, ea intervinind atunci cand se executa turnarea sapelor considerate a fi clasice,  aceasta avand rol de sigilare asupra peliculei exterioare precum si de realizare a  unei planeitati bune.

Avantajele turnarii sapei mecanizat

O altfel de operatiune nu cere existenta unui strat protector ce consta intr-o sapa densa necesar pentru a aplica pardoseala.

Un alt avantaj consta in rezistenta termica ce este de pana la 4 ori mai mare decat in cazul unei sape dense care este din nisip si ciment.

Deasemenea, acest tip de aplicare al sapei mecanizate in Constanta, de catre expertii locali din acets domeniu, va permite sa se faca lipirea membranei hidroizolante cu adeziv dar si folosind flacara.

Materialul utilizat in acest caz de catre specailisti este unui usor si are caracteristici  fonoizolante.

Sapa aplicata in mod mecanizat va permite prepararea si sa se aplice acesta, cu o mare productivitate  ajungandu-se si la 300 mp/zi/o pompa. Deasemenea printre avantaje se numara si faptul ca permite un grad de finisare mecanizata care sa fie unul inalt.

Etape de executie

In cazul in care se opteaza pentru turnarea unei sape mecanizate trebuie sa fie parcurse, conform specialistilor, anumite etape ce constau in:

  • transportul utilajelor la santier;
  • prepararea sapei cu ajutorul pompei;
  • executia nivelelor folosindu-se pentru asta un laser pentru fiecare nivel executat;
  • executia sapei intr-un plan perfect, drept;
  • finisajul cu un elicopterul cu disc;

Tipuri de sapa si timpul aferent de uscare

Exista pe piata de specialitate mai multe tipuri de sape printre acestea putand fi enumerate sapa tip M 100 T cu nisip si ciment, sapa – TOPCEM care include nisip si ciment tip Topcem, aceasta avand un timp de uscare de 15 pana la 17 zile, sapa – PERLITICA ce cuprinde nisip, ciment si perlit precum si multe alte tipuri, dintre acestea cel mai bine de ales fiind cel recomandat de specialist.

Mai multe pe www.paunyxconstruct.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare