articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
San Casa – Faci casa buna cu ei!

San Casa – Faci casa buna cu ei!

🕔04.Jun 2013

Daca sunteti in cautarea apartamentului de vis, este bine sa stiti cateva cateva lucruri, esentiale, inainte sa porniti la drum. Achizitia unei locuinte intr-un bloc nou nu este intotdeauna o sarcina usoara, cazurile in care cumparatorul a depistat ulterior o serie de defectiuni ale constructiei fiind destul de des intalnite. In primul rand trebuie sa alegeti cu atentie dezvoltatorul imobiliar de la care vreti sa cumparati.

Inspectia tehnica a apartamentului va poate iarasi scuti de neplacerile mutatului intr-o locuinta cu probleme. Avantajul locuintelor noi sunt multiple, de la calitatea materialelor, la suprafete utile mai generoase, aer mai curat pentru ca de regula acestea sunt situate la marginea orasului, parcari asigurate, etc. Trebuie insa sa aveti in vededere si alte aspect cum ar fi: accesibilitatea (amenajarea strazilor, mijloace de transport), facilitatile din zona (scoala, gradinita, supermarket).

Va prezentam azi o Companie de top din Sebes, un dezvoltator imobiliar de incredere, pe care va invitam sa-l accesati daca sunteti in cautarea apartamentului ideal. San Casa din Sebes este dezvoltatorul complexului rezidential Eleganta din Petresti, Acest complex este format din blocuri cu doua si trei etaje cu mansarda, spatii comerciale si vile. Acestea sunt construite din materiale de cea mai buna calitate si au finisaje si facilitati absolut exceptionale.

Va veti putea bucura si de privelistea deosebita catre Rapa Rosie si catre podisul Transilvaniei, ceea ce va imbunatati starea dumneavoastra de spirit din acelasi motiv pentru care aveti un peisaj minunat pe desktopul calculatorului de la locul de munca. Un standard ridicat de viata plin de eleganta si stil este de acum o obligatie fata de propria persoana si de cei dragi, fie ca veti locui impreuna cu ei fie ca vor fi doar in trecere.

Aceasta obligatie poate fi indeplinita ocupand unul din mirificele apartamente construite cu daruire si pricepere pentru dumneavoastra de San Casa. Cu suprafete mari si pline de lumina, aceste locuri extraordinare nu asteapta decat sa va mutati in ele si sa le innobilati cu pasiunea pentru frumusete si confort care va caracterizeaza. Aveti o singura casa si numele ei este Eleganta!  Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile oferite, contactati reprezentantii companiei.

Dezvoltatorul imobiliar San Casa din Sebes, leader in domeniul vanzari de apartamente, este constructorul complexului rezidential Eleganta, care  pune la dispozitia potentialilor clienti apartamente cu doua sau trei camere, intr-o locatie de vis, care va face ca toate emotiile traite in acel spatiu sa fie bucurii, si toate clipele petrecute – petreceri. Complexul este situat in drumul Petrestiului, la doar 4 kilometri de Sebes. Aceste locuinte sunt construite din cele mai bune materiale, fiind amenajate modern astfel incat sa satisfaca cu succes cerintele oricui.

Pentru cei care au aspirat intotdeauna la confortabilitatea unui camin luxos si care sa imbine nevoia fireasca de eleganta a fiecaruia cu dorinta de a iesi in evidenta in fata celorlalti, San Casa ofera acum acest tip de apartament unic, care imbie la visare si in care muzele vin la ferestre pentru a umple viata proprietarului cu inspiratie si incantare. Toti cei care vor sa locuiasca intr-un stare de gratie o au acum la indemana, si numele ei este Eleganta. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro.

Proprietar: San Casa
Ţara: Romania
Judeţ: Alba
Localitate: Sebeș
Adresa: Petresti, Str. 1 Mai nr. 308
Telefon: 0358.882.425
0751.061.359
0751.061.358
Similar Articles
Afla care sunt avantajele agentiilor imobiliare online

Afla care sunt avantajele agentiilor imobiliare online

De cele mai dese ori procurarea unui imobl ne poate aduce batai serioase de cap

Caracteristici si specificatii la oferte de apartamente

Caracteristici si specificatii la oferte de apartamente

In Chisinau si in Republica Moldova sunt foarte multe oferte de vanzare apartamente cu multe

Un nou stil de viata cu apartamente noi Iasi

Un nou stil de viata cu apartamente noi Iasi

Va ganditi ca e momentul sa fceti un pas inainte in viata si sa achizitionati

Apartamente in Chisinau, o investitie inteligenta pe termen lung

Apartamente in Chisinau, o investitie inteligenta pe termen lung

Achizitionarea unei locuinte nu este un lucru tocmai usor sau rapid. Trebuie sa analizati foarte

Imobile potrivite pentru orice familie, cum le alegeti?

Imobile potrivite pentru orice familie, cum le alegeti?

In zilele noastre sunt fel si fel de imobile dintre care puteti sa alegeti, iar