articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
S-a deschis școala Româno-Britanică la Suceava

S-a deschis școala Româno-Britanică la Suceava

🕔20.Aug 2019

Prima franciză socială educațională s-a deschis, în anul școlar 2019-2020 la Suceava, după ce în 2016 a deschis școala de la Craiova, considerată în acest moment o unitatea de învățământ premium la nivelul comunității din care face parte.

Școlile Româno-Britanice au ca misiune creșterea dragostei de învățătură a copiilor având niște principii clare de pornit la drum, care stau la bază părinții care doresc să-și înscrie copiii pentru a urma cursurile acestor unități de învățământ.

 

Începând cu anul școlar 2019-2020 va începe activitatea  Școala Româno-Britanică de la Suceava!

Școlile Româno-Britanice din România funcționează ca unități de învățământ private, autorizate de către Ministerul Educației Naționale prin Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar – ARACIP pentru partea de curriculum național,  implementează strategia națională a Marii Britanii de învățare a limbii engleze. 

Clasele au maximum 16 elevi, având alături o echipă didactică formată din 3 persoane: un învățător pentru curriculum național românesc, un instructor de curriculum britanic și un animator socio-educativ pentru asistență la ore, controlul pauzelor. Elevii au un program de la 8.30 la 18.00, reușind astfel să beneficieze de un curriculum dublu, dar și de gustări sănătoase, prânz prin autoservire pentru creșterea autonomiei în activități de auto-îngrijire, 200 de minute pauze și free play, activități extra-curriculare axate pe arte și sporturi care să completeze cu succes dezvoltarea integrată a copiilor: fizică, emoțională, cognitivă, relațională și cu bucuria de a învăța. 

Modelul educațional presupune organizarea curriculară transdiciplinară prin unități tematice săptămânale care să conducă elevul de la partea de cunoaștere până la partea de evaluare, fără a permite acumularea de goluri. Totodată, săptămânal, elevii au organizată o vizită de studiu numită fieldtrip, pentru a-și fixa anumite concepte contextuale studiate în acea săptămână, cum ar fi în Săptămâna Corpul Uman când vizitează o clinică de cardiologie.

“Am achiziționat această franciză cu dorința de a face un business sustenabil, cu un impact major la nivelul oricărei comunități, care să permită copiilor să învețe cu drag, iar părinților să le ofere siguranța unei educații de calitate, furnizată într-un mediu sigur și sănătos pentru dezvoltarea fizică, emotională, cognitivă și relațională a oricărui micuț.” Vera Paraschiv, francizat și managerul Școlii Româno-Britanice Suceava

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică