articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Royal Fashion – Asul in domeniul lenjeriilor de pat!

Royal Fashion – Asul in domeniul lenjeriilor de pat!

🕔07.Feb 2013

In domeniul de productie al lenjeriilor de pat, cuverturilor, fetelor de mese etc, un cuvant greu de spus il are materialul din care sunt confectionate pentru ca, de cele mai multe ori, acesta este un criteriu foarte important care sta la alegerea lor de catre clientii interesati fie pentru uz personal, fie pentru uz public (hotel, pensiune, restaurant).

Majoritatea lenjeriilor de pat se fabrica din bumbac, deoarece bumbacul are cateva proprietati deosebite fata de alte material, cum ar fi: luciul (bumbacul are un luciu mat), culoarea (in general, culoarea bumbacului este alba sau galbuie depinzand de pigmentii naturali), hidroscopicitatea (proprietatea bumbacului de a retine lichidele din mediul ambient) si lungimea (fibre scurte).

Catifeaua a ajuns in Europa undeva la inceputul secolul XV, devenind imediat un simbol al nobilimii, tot mai multe vestimentatii pentru cei de rang inalt fiind croite din catifea.

Firma Royal Fashion se ocupa cu productia de lenjerii de pat, cuverturi de pat, perne antialergice, fete de mese si protectii saltele folosind material de foarte buna calitate cum ar fi bumbacul sau catifeaua in cazul cuverturile de pat.

Cearceafurile din bumbac sunt extrem de moi si confortabile, favorizand ventilatia naturala. Sunt lavabile in masina de spalat la temperatura de 60 de grade Celsius (acarienii sunt complet distrusi la 57 de grade Celsius).

Cuvertura de catifea-acrylic este un produs de top al companiei, ce subliniaza rafinamentul persoanei si inclinatia catre lucruri nobile.

Datorita seriozitatii si promptitudinii, produsele firmei sunt foarte cunoscute pe piata de specialitate. Firma este deschisa catre nevoile clientilor, astfel incat acestia pot veni cu sugestii despre produs, chiar si cu materiale proprii. La randul ei, firma ofera si un serviciu de personalizare, utilizand procedeul broderiilor pentru a personaliza si a satisface intru-totul nevoile acestora.

De-a lungul timpului, Royal Fashion a dezvoltat colaborari cu importante lanturi hoteliere din Romania, cu restaurante, diverse pensiuni, scoli si gradinite, lasand peste tot o amprenta puternica datorita profesionalismului si promptitudinii de care este nevoie si da dovada firma.

Nu ezitati sa consulati catalogul cu produse al firmei sau sa contactati reprezentantii acesteia in cazul in care aveti vreo sugestie. Firma este deschisa oricarei oportunitati!

Similar Articles
Cele mai impresionante locuri de pe Terra

Cele mai impresionante locuri de pe Terra

1. Gheizerul colorat, Nevada, SUA 2. Drumul Uriașului, Irlanda de Nord 3. Fântâna lui Thor, Oregon, SUA 4.

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Intamplare ca-n filme in orasul danez Odense! Un taximetrist a relatat cum in timpul unei ture de noapte,

Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce