articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Romserv Invest: Geamuri termopan la preturi accesibile

Romserv Invest: Geamuri termopan la preturi accesibile

🕔02.Aug 2013

Doriti sa va accesorizati casa cu geamuri termopan de inalta calitate, la preturi accesibile? Romserv Invest este o companie ce activeaza in acest domeniu furnizand produse de cea mai buna calitate la preturi avantajoase, pentru orice buget si in functie de preferintele fiecarui viitor utilizator. Geamurile sunt disponibile in mai multe modele, dimesiuni si culori asadar o sa aveti o gama larga de produse la dispozitie din care sa alegeti ceea ce se potriveste cel mai bine cu planurile dumneavoastra.

Atunci cand trebuie sa inlocuiti geamurile vechi cu geamuri termopan, trebuie sa alegeti furnizorul potrivit; altfel o sa observati ca atunci cand este vorba despre calitate, nu trebuie sa faceti compromisuri. Geamurile termopan sunt extrem de utile deoarece, pe langa design-ul atragator si impunator, ofera izolatie termica si fonica pentru cresterea confortului casei dumneavoastra. Mai mult, geamurile sunt rezistente in tip, solide reprezentand o investitie ce se va acoperi in timp scur datorita avantajelor oferite: economisirea energiei, cresterea confortului, modernizarea casei, etc.

Romserv Invest este o companie specializata ce ofera servicii complexe de prelucrare PVC, furnizand geamuri, usi si intretinere tamplarie PVC de cea mai inalta calitate. Companie are o vasta experienta pe piata de instalatii geamuri si usi termopan, asadar puteti fi siguri de rezultatele obtinute si de seriozitatea si promptitudinea cu care veti fi intampinati. Romserv Invest dispune de reprezentante in mai multe locatii din Romania, precum si de personal calificat care va trata fiecare situatie si lucrare cu seriozitate. Asadar, putem face fata oricarei solicitari indiferent de complexitate sau dificultate (montaj la inaltime sau in locuri greu accesibile).

Romserv Invest colaboreaza cu cei mai buni producatori de pe piata (Gealan, Saint-Gobain si multi altii) furnizand ferestre termopan cu 3 sau 5 camere. Ferestrele sunt termoizolante si fonoizolante, rezistente si impunatoare ca aspect. Ferestrele sunt alcatuite dintr-un geam termopan de 24 de mm care are un coeficient termic de transfer de 1,4 W/m2K. Profilurile utilizate sunt produse de Gealan, cel mai important si mare furnizor din tara. In functie de calitatea dorita puteti opta pentru geamuri cu 3 sau 5 camere, ferestrele fiind disponibile si in diverse culori pentru a creste aspectul placut al acestora.

Pentru o oferta completa va recomandam accesarea site-ului oficial Romserv Invest. Pe pagina web a companiei o sa puteti afla mai multe detalii despre actibvitatea desfasurata de firma, puteti vizualiza proiecte finalizate precum si portofoliul de clienti. Apoi, daca doriti sa cereti o oferta de pret tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati produsul dorit, spre exemplu geamuri termopan cu 3 camere. In cele ce urmeaza o sa fiti nevoiti sa alegeti culoarea geamului, dimensiunea si modelul dorit, dupa care pretul va fi afisat pe calculatorul dumneavoastra. Daca sunteti de acord cu termenii Romserv Invest nu trebuie decat sa finalizati comanda sau sa intrati in legatura telefonica cu unul dintre reprezentantii Romserv Invest.

O echipa se va deplasa la fata locului pentru constatare si pentru stabilirea celorlalte aspecte privind lucrarile de montaj. Livrarea si instalarea geamurilor din termopan se va realiza intr-un timp scurt si de catre personal calificat. Datele de contact sunt disponibile mai jos, nu ezitati si solicitati mai multe informatii.

Romserv Invest, contact:

Showroom – Targoviste

Fabrica, Aleea Sinaia nr. 6-8, 0245/217.170 sau 0731 346.284
Str. I.C.Bratianu, bl D2, tronson B, 0245/213.400 sau 0728 442.277
Str. C.Brancoveanu, bl 19B, parter, 0245/214.113 sau 0731 342.594
Col. Baltaretu, nr. 72, 0245/216.005 sau 0731 342.587
Str. T.Vladimirescu, nr. 59 0245/217.791 sau 0731 342.588
Bld. Regele Carol I, nr. 25 0245/218.828 sau 0731 342.589
Showroom – Campina

Str. M.Kogalniceanu, bl 13 C, 0244/376.309 sau 0731 342.587
Showroom – Pucioasa

Str. Republicii, nr. 110, 0245/760.299 sau 0731 346.285

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare