articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ricardo Montesi, locul in care orice costum tip smoking vine ca si turnat

Ricardo Montesi, locul in care orice costum tip smoking vine ca si turnat

🕔21.Dec 2015

Alegerea celor mai bune produse de pe o piata sufocata deja de falsuri este un lucru greu de dus la capat. Acesta este motivul pentru care magazinul Ricardo Montesi a ales sa le usureze viata barbatilor si sa ofere o gama larga de produse de calitate, produse din stofa italiana, care rezista o lunga perioada de timp. Atunci cand o persoana alege sa cumpere un costum tip smoking ea are de urmat mai multi pasi specifici, mai ales ca astfel de costume sunt destinate unor ocazii speciale, atunci cand un look perfect este esential.

Ricardo Montesi, calitate si stil la preturi corecte

Chiar daca piata este plina de costume, alegerea celor mai bune trebuie facuta cu inteligenta. De multe ori, cumpararea unui costum tip smoking depinde in primul rand de buget, mai ales ca astfel de costume sunt mai scumpe, fiind destinate unor evenimente cu adevarat importante. Astfel, Ricardo Montesi ofera clientilor sai o gama larga de astfel de articole de imbracaminte, alaturi de un numar impresionant de accesorii, cum ar fi pantofi, camasi, papioane si curele. Mai mult decat atat, acest magazin online, care dispune si de un showroom fizic, are un atelier propriu acolo unde se pot face eventualele modificari astfel incat orice costum tip smoking sa se potriveasca perfect. Tinand cont de faptul ca fiecare fizionomie in parte este diferita, sunt putine cazurile in care barbatii ajung sa isi gaseasca imediat un costum potrivit care sa le puna in valoare formele fizice, dar care sa fie in acelasi timp elegant si la moda.

Costum tip smoking de cea mai buna calitate, cu croieli moderne

Reusind sa imbine croiala clasica cu influentele actuale ale modei, Ricardo Montesi a reusit sa aduca pe piata un o serie costume care se potrivesc orcarei ocazii si care reusesc sa reziste pentru o lunga perioada de timp atat prin prisma rezistentei materialelor, cat si prin tendintele trecatoare ale modei. Orice barbat care decide sa aleaga un costum tip smoking demonstreaza ca intelege cu adevarat ce inseamna stilul, reusind sa ofere celor din jur o prima impresie de neuitat, lucru deosebit de important, mai ales atunci cand este vorba de evenimente importante, cum ar fi o nunta sau chiar o reuniune. Un lucru inedit pe care acest magazin il ofera este disponibilitatea unui reprezentant al companiei Ricardo Montesi de a se deplasa la domiciliul sau la biroul clientului, atunci cand acesta este in criza de timp pentru a-i livra costumul si pentru a face eventualele modificari astfel incat acesta sa vina ca si turnat.

Ricardo Montesi, un brand cu adevarat masculin

Nu orice persoana care poarta un costum tip smoking poate fi considerata eleganta. Astfel, acesta trebuie sa reuseasca sa puna in valoare anumite calitati ale celui care il poarta. Umerii trebuie sa vina perfect, iar nasturii sa se inchida intr-un mod in care sa nu ofere senzatia de „burta umflata” celui care il foloseste. Oferind calitate si servicii ireprosabile, Ricardo Montesi a devenit un adevarat lider pe piata de profil din Romania.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori