articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Revizie tehnica instalatie gaze cu Abdon Gaz Term

Revizie tehnica instalatie gaze cu Abdon Gaz Term

🕔04.Mar 2015

Se stie, revizie tehnica instalatie gaze este obligatorie si din momentul in care furnizorul tau de gaze te instiinteaza in legatura cu perioada in care trebuie sa aiba loc aceasta revizie, tu, ca si beneficiar, trebuie sa gasesti o firma autorizata ANRE care sa se ocupe de revizie sau verificarea tehnica periodica.

Esti din Ploiesti? Abdon Gaz Term este echipa potrivita pentru o revizie tehnica instalatie gaze la fieare 2 ani sau la fiecare 10 ani, in functie de necesitati.

Revizie tehnica instalatie gaze este obligatorie!

 

Normele Tehnice in vigoare sau NTPEE – 2008, aprobate prin Ordinul A.N.R.E 5/2009 ce a fost publicat in Monitorul Oficial cu nr. 255 bis, partea I/16.04.2009, prevad ca revizie tehnica instalatie gaze si verificarea periodica a acesteia este o obligatie ce ii revine utilizatorului, clientului sau beneficiarului.

Cine se ocupa de revizie tehnica instalatie gaze? Orice firma din Romania care este autorizata ANRE pentru prestarea de astfel de servicii. Cand trebuie intreprinse aceste revizii? Furnizorul tau de gaze te va instiinta in scris asupra acestui aspect, cat si asupra datii limita pana la care ai timp sa te ocupi de contractarea unei firme autorizate.

Revizie tehnica instalatie gaze. 2 servicii de baza de la Abdon Gaz Term

 

Revizie tehnica instalatie gaze este necesara. De ce? Deoarece sta in joc siguranta ta si a familiei tale, dar esti la fel de responsabil pentru viata si bunurile vecinilor tai, cu atat mai mult daca stai la bloc.

Astfel, daca esti din Ploiesti si cauti o echipa de specialisti autorizati si cu multa experienta in spate, poti lua legatura cu Abdon Gaz Term. Aceasta iti pune la dispozitie 2 servicii de baza:

1. Revizie tehnica instalatie gaze periodica, la fiecare 2 ani. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu specialistii Abdon Gaz Term si acestia se vor prezenta la tine acasa si se vor apuca de treaba. Nimic nu scapa, toata instalatia de gaze este complet verificata, de la instalatiile individuale si pana la instalatiile comune cu restul locatarilor de pe scara – instalatiile din subsolul blocului si coloana de pe casa scarii. Retine ca Abdon Gaz Term iti ofera consultanta gratuita, iar in cazul in care sunt necesare reparatii, personalul firmei va intreprinde masurile necesare pentru remedierea lor. Care este pretul practicat de catre Abdon Gaz Term? Este accesibil si include: verificarea fizica a instalatiei de gaze, deplasarea echipei de lucru, manopera, remedierea eventualelor probleme si inregistrarea documentelor tale la furnizorul de gaze.

2. Revizie tehnica instalatie gaze periodica, la fiecare 10 ani. La fiecare 10 ani este absolut necesar sa beneficiezi de o revizie tehnica completa, aceasta fiind de fapt o masura preventiva ce are drept scop prevenirea scaparilor de gaze. Nu numai ca-ti este recomandata aceasta revizie, insa ea este si obligatorie! Contacteaza telefonic echipa Abdon Gaz Term, programeaza o intalnire cu inginerul companiei si la data stabilita, pregateste-te de revizie. In pretul acesteia este inclusa manopera, deplasarea echipei, revizia propriu-zisa, repararea defectiunilor si inregistrarea documentatiei.

Daca simti ca este nevoie de revizii suplimentare, poti solicita contra cost, oricand, serviciile Abdon Gaz Term.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege revizie tehnica instalatie gaze de la Abdon Gaz Term. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Abdon Gaz Term? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0722-654.828, 0730-364.854 si 0742-818.685 sau trimite un e-mail pe adresa office@abdon.ro.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.