articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Q Rest recomandat de Acqua Development!

Q Rest recomandat de Acqua Development!

🕔31.Jan 2014

Pentru facilitarea serviciilor din restaurante si localuri, firma Acqua Development iti pune la dispozitie o aplicatie de tip Q Rest. Aceasta aplicatie reprezinta sistemul prin intermediul caruia clientul poate comanda direct de pe telefonul mobil, fiind utilizata in special de catre restaurante, dar si in cazul altor tipuri de localuri care servesc mancare si bautura. QRest este o aplicatie de Meniu Digital, cat si o aplicatie de Comanda cu telefonul mobil in restaurante, baruri si cafenele. Aplicatia este disponibila doar pentru Iphone si Android si poate fi descarcata din App Store sau Google Play. Ai astfel acces la meniul restaurantului, lista preparatelor recomandate din ziua respectiva, lista bauturilor si cel mai important poti comanda si in lipsa unui chelner.

Clientii pot cauta rapid in meniu, pot gasi descrieri si poze pentru produse, informatii in mai multe limbi, pot aprecia si comenta produse, le pot recomanda pe site-urile de socializare, pot imparti nota de plata cu prietenii, pot trimite comanda catre chelner si cere nota de plata intr-un timp scurt. In ceea ce priveste localurile, meniul poate fi usor de actualizat, se pot testa produsele noi sau cele sezoniere, meniul poate fi tradus in alte limbi, iar acestea au posibilitatea sa cunoasca mai bine clientii si preferintele acestora. Aceasta aplicatie functioneaza foarte usor, clientul merge intr-un local care are QRest, deschide aplicatia QRest, scaneaza codul QR ce se afla pe masa, acceseaza meniul digital si trimite comanda, fara a mai avea nevoie de un chelner. Cu ajutorul acestei aplicatii, restaurantele ofera cele mai bune servicii clientilor, scutindu-i pe acestia de timpul indelungat pe care il au de asteptat pentru a comanda, respectiv, pentru a primi bautura si mancarea dorita. QRest este o metoda eleganta de a primi comenzi cand in local e zgomot sau cand are loc un eveniment, precum o piesa de teatru sau o conferinta si clientii vor sa comande. In cluburile de noapte, aceasta aplicatie este ideala intrucat este intotdeauna complicat sa ajungi la bar si sa comanzi ceea ce iti doresti.

Acqua Development, infiintata in Bucuresti este una dintre companiile importante care distribuie soft-uri pentru turism in Romania. Menite sa usureze munca si sa ajute operatorii agentiilor de turism sa interactioneze mai bine cu furnizorii lor, programele oferite de Acqua Development reprezinta cea mai buna alegere. Programele distribuite au la baza tehnologia Microsoft, ceea ce le face foarte stabile, si in plus acest lucru permite analistilor sa fie mereu la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora. Solutiile oferite de specialistii Acqua Development sunt mereu cele potrivite pentru business-ul pe care il administrezi, acest lucru fiindu-ti garantat prin serviciile de consultanta de care beneficiezi.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de compania Acqua Development, precum si despre aplicatia QRest acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. QRest este geniul care te va ajuta sa-ti dezvolti afacerea in mod propice si armonios. Beneficiaza de aplicatia QRest oferita de Acqua Development pentru ca afacerea ta sa prospere intr-un timp scurt.

Datele de contact ale firmei Acqua Development

Adresa firmei: Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0722 414 444

Email: office@qrest.co.uk

Similar Articles
Un doctor nu a observat la ecografie că bebelușul nu are față

Un doctor nu a observat la ecografie că bebelușul nu are față

Un doctor obstretician din Portugalia a fost suspendat după ce un bebeluș s-a născut fără

Cea mai frumoasă fetiță din lume, la doar 6 ani

Cea mai frumoasă fetiță din lume, la doar 6 ani

La doar 6 ani este model, o fetiță din Rusia, devine cea mai frumoasă. Ea a

Fără multe gânduri a intrat cu mașina în mall. Motivul fiind foarte interesant

Fără multe gânduri a intrat cu mașina în mall. Motivul fiind foarte interesant

Într-un mall din Constanța un şofer a intrat cu maşina în încăpere pentru a arănja un

I-a tăiat gâtul iubitei după care a fugit

I-a tăiat gâtul iubitei după care a fugit

Un băiat de 21 de ani din Șotrile este cercetat penal pentru că a tăiat

În Transfăgărășan un bărbat a decedat după ce a căzut într-o prăpastie

În Transfăgărășan un bărbat a decedat după ce a căzut într-o prăpastie

Jandarmierii din Argeş au venit, luni, pentru a ridica trupul unui bărbat de 53 de ani, care