articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Resonance Distribution – O gama diversificata de tablouri electrice pentru orice locuinta!

Resonance Distribution – O gama diversificata de tablouri electrice pentru orice locuinta!

🕔13.Dec 2013

Tabloul cu sigurante electrice este inima instalatiei electrice. El “supravegheaza” si asigura alimentarea tuturor aparatelor electrice din casa dumneavoastra. De cele mai multe ori, renovarea locuintei, pentru asigurarea unui confort optim si a sigurantei, implica si renovarea instalatiei electrice. Tabloul electric, numit popular tablou cu sigurante, are cel mai important rol dintr-o instalatie electrica. Acesta protejeaza prin intermediul intreruptoarelor automate (cunoscute si sub denumirea de sigurante automate) circuitele electrice interioare. O instalatie electrica bine gandita si realizata respectand normele va oferi o locuinta mai sigura. Daca vreti sa renuntati la vechiul tablou electric si doriti sa montati un tablou nou, Resonance Distribution va pune la dispozitie diverse modele de tablouri electrice.

Tablourile comercializate de firma din Iasi favorizeaza distributia energiei electrice, dar si protectia, comanda si masura circuitelor electrice. Ele sunt realizate atat pentru montarea aparenta, cat si pentru a putea fi incastrate. De asemenea, ele au usa transparenta si sunt de diferite culori. In aceasta categorie, gasiti dulapuri metalice, cofrete si tablouri de distributie. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege modelul potrivit care este confectionat din materialul adecvat.

Tablourile electrice Resonance Distribution sunt de doua mari tipuri: policarbonat si metalice. Pentru tablourile din policarbonat aveti la dispozitie variante incastrate sau aparente cu sau fara IP (instalatie de protectie).

In cazul in care vrei sa inlocuiesti tabloul vechi din apartament, Resonance Distribution iti pune la dispozitie diverse modele: tablouri ingropate sau aparente, pentru 2, 4, 8. 12, 18, 24 sau 36 de sigurante. Tablourile electrice pentru apartament sunt fabricate din materiale plastice, sunt dotate cu o usita fumurie sau transparenta si pot fi ingropate sau aparente, in functie de locul in care urmeaza sa fie amplasate. De asemenea, ele au un design compact, se monteaza rapid si usor, sunt durabile si sunt de culoare alba cu negru. Au un grad de protectie IP40.

Pachetul de livrare al tablourilor electrice Resonance Distribution include: capac frontal, materiale de montaj, sina DIN, terminale N + PE, capacul frontal cu dispozitiv de decupaj si usa de inchidere. Toate acestea la un pret avantajos.

Tablourile electrice sunt modele care se pot instala atat in locuinte, cat si in spatiul exterior. Multi considera ca instalatia electrica interioara a unei locuinte apartine de furnizorul de energie electrica. Acest lucru este fals. Instalatia este a proprietarului imobilului si se delimiteaza de fapt de la punctul de delimitare cu reteaua furnizorului, acest punct de delimitare este de obicei contorul electric, montat fie in apartament, fie in firida de palier. Tabloul electric este proprietatea dumneavoastra si este obligatia dumneavoastra sa ingrijiti sa functioneze in conditii optime si in siguranta.

Aparuta pe piata in anul 2000, firma din Iasi  si desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor si instalatiilor electrice. Resonance Distribution distribuie si comercialieaza produse marca “Obo Bettermann”, “Schrack”, “Comtec” si “Siemens”. Important pentru clienti este faptul ca firma  a reusit sa-si extinda aria de vanzare in afara judetului Iasi, astazi avand puncte de lucru in Suceava, Bacau si Bucuresti.

Date de contact:

Str. Rampei nr.9A

tel:  0232/24.56.56 / 0232/24.56.57

fax: 0232/24.56.54

mobil: 0745/66.37.11

mail: iasi@resonance.ro

office@resonance.ro

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,