articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Reparatii schiuri si biciclete? Explorer Sport iti sustine pasiunea!

Reparatii schiuri si biciclete? Explorer Sport iti sustine pasiunea!

🕔07.Oct 2015

Pasionat de sporturile albe? Iti petreci vacantele de iarna pe cele mai cool partii din tara si strainatate? Daca iubesti viteza, adrenalina si senzatia de control total in conditii riscante inseamna ca esti un impatimit al schiului. Pentru ca pasiunea sa poata fi practicata la parametri optimi si in conditii de maxima siguranta, asigura-te ca echipamentul de schi este bine intretinut, mai ales ca, sezonul rece bate la usa!

Iti petreci marea majoritate a timpului…pe bicicleta. Pentru ca acest hobby sa fie practicat in orice sezon, este esential ca bicicleta sa functioneze perfect, piesa cu piesa. In cazul in care bicicleta trebuie reparata, iata solutia!

Explorer Sport, companie specialziata in comercializarea unei gama impresionante de produse dedicate salvamontistilor, alpinistilor, schiorilor de tura si de partie, asigura inclusiv reparatii schiuri si biciclete cu cele mai in voga echipamente si la tarife competitive.

Echipa Explorer Sport dispune atat de logistica, dar si de experienta si abilitatile necesare pentru reparatii schiuri si biciclete ca la carte! Asadar, daca nu te mai poti bucura de hobby-urile tale din cauza echipamentelor defecte sau uzate, ia legatura cu reprezentatii Explorer Sport si profita de cele mai profesioniste reparatii schiuri si biciclete!

Reparatii schiuri si biciclete-Masuri minime pentru senzatii tari!

Schiurile nu functioneaza la capacitate maxima daca nu sunt intretinute corect si periodic. Este prima regula pe care orice schior trebuie sa o respecte. In lipsa unor minime masuri de intretinere, pasiunea se poate transforma intr-un sport riscant si deloc satisfacator. Chiar daca unele masuri de intretinere se pot efectua simplu fara ajutorul unui profesionist, se recomanda ,totusi, o lucrare mai atenta, mai in detaliu.

De ce trebuie intretinute/reparate schiurile?

Vrei sa te dai pe orice tip de zapada, indiferent de conditiile pe care ti le impune partia/traseul? Pentru asta, este esential ca echipamentul sa functioneze corect. Astfel, gheata, zapada afanata, crusta, zapada batuta de ratrac nu iti mai dau batai de cap si te poti bucura de o coborare placuta, lipsita de incidente.

Ceruirea, ascutirea canturilor si repararea talpii sunt trei dintre cele mai importante masuri de protejare ale echipamentului de schi.

Pentru o alunecare pefecta si rapida este important ca talpa schiului sa fie ceruita si bineinteles, lipsita de crapaturi sau eventuale gauri. Canturile, de asemenea, trebuie sa fie ascutite pentru a avea aderenta pe portiunile tari. Un echipament de schi uzat nu aluneca la fel de bine si in plus, iti confera o senzatie de nesiguranta, mai ales la viteze mari si pe suprafete acoperite de gheata.

Explorer Sport-Reparatii schiuri si biciclete, ca la carte!

Daca nu te mai poti bucura de aceleasi senzatii pe partie sau pe traseul dedicat bicicletelor, este timpul pentru o vizita la service! Si nu orice fel de service, ci unul dedicat echipamentelor cu ¨personalitate¨!

Explorer Sport, companie din Sibiu, executa reparatii schiuri si biciclete la cele mai inalte standarde cu ajutorul personalului calificat si al echipamentelor din noua generatie!

Poti opta pentru service complet schiuri (reparat talpa, ceara, cant) sau pentru service mic (ceara si canturi). Echipa Explorer Sport executa, inclusiv ascutit canturi, ceara la cald, montat legaturi partie, montat legaturi tura, taliere foci..toate la preturi avantajoase!

Cu Explorer Sport te bucuri de profesionalism si servicii executate rapid, fara intarzieri!

Pentru informatii suplimentare acceseaza www.explorersport.ro .