articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Reparatii instalatii sanitare de la Evam Constal!

Reparatii instalatii sanitare de la Evam Constal!

🕔09.Sep 2014

6564672aa9e70ad2fc94021697c836c1Pentru functionarea corespunzatoare si in parametri optimi a instalatiilor sanitare, Evam Constal iti ofera cele mai bune servicii in acest domeniu. Solutiile potrivite de reparatii instalatii sanitare vin de la expertii Evam Constal, companie care se bucura de o experienta de 10 ani in domeniul instalatiilor. Daca locuiesti in Bucuresti, problemele tale au o solutie si se numeste Evam Constal. Apeleaza oricand ai nevoie, la servicii de reparatii instalatii sanitare oferite de Evam Constal. Societatea iti ofera preturi adecvate pentru a fi intotdeauna un partener pe care sa te poti baza.

Specialistii firmei nu numai ca iti ofera solutii viabile in functie de bugetul de care dispui, dar iti ofera si o solutionare prompta a fiecarei situatii in parte. Compania dispune de personal calificat care ofera posibilitatea de a satisface si cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste reparatiile de instalatii sanitare si nu numai. Unele instalatii pot fi vechi si deteriorate, de aceea ai nevoie de experti in domeniu pentru ca reparatiile sa respecte anumite norme si reguli din domeniu pentru a te putea bucura de lucrari profesioniste si a nu mai intampina probleme.

Reparatii instalatii sanitare – oricand ai nevoie!

Indiferent de tipul instalatiilor sau de complexitatea lucrarilor, echipa firmei iti asigura cu succes repararea instalatiilor sanitare. Serviciile oferite au un raport bun calitate-pret si costul final se incadreaza in bugetul fiecaruia si este stabilit in raport cu fiecare problema intampinata in parte. Defectarea instalatiilor poate genera o lipsa de confort in propria locuinta. Cu Evam Constal ai garantia unor reparatii profesioniste, de top si a sigurantei in functionare indiferent de instalatiile din casa. Evam Constal reda functionarea optima a instalatiilor sanitare pentru a te bucura din nou de confortul dorit. Cu aceste servicii de la Evam Constal ai parte de siguranta sporita si functionare optima a instalatiei.

Serviciile de reparatii instalatii sanitare sunt oferite persoanelor fizice si juridice deopotriva, din Bucuresti. Indiferent de natura problemei sau de gradul de dificultate, echipa firmei iti ofera cele mai viabile solutii. Echipa este formata din instalatori autorizati, experimentati in acest domeniu pentru depistarea si solutionarea in timp util a oricarei probleme. Lucrarile sunt realizate in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta normele din domeniu pentru ca instalatiile sa functioneze corespunzator. Evam Constal satisface cele mai exigente cerinte in materie de confort, fiabilitate si performanta.

Alege Evam Constal!

Compania bucuresteana Evam Constal se ocupa de instalatii termice, de gaze, sanitare, climatizare si apa-canal. Oferim servicii profesioniste complete, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Echipa firmei nu se ocupa numai de reparatii, ci si de instalare, proiectare si punerea in functiune a diferitelor instalatii. Ai garantia unor lucrari de calitate, care respecta standardele din domeniu gratie unei experiente vaste a echipei si respectarii indeaproape a etapelor de reparare a oricarei instalatii. Compania este autorizata de catre organele abilitate pentru a realiza lucrari de reparatii instalatii. Pentru confortul si siguranta unor lucrari bine facute, apeleaza la Evam Constal si acestia raspund prompt oricarei solicitari.

 

Datele de contact ale firmei Evam Constal

Adresa firmei: Bd. Theodor Pallady, Nr. 26, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0722 609 527

Email: enoiu.vasile@evamconstal.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie