articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rentarm – inchiriere arme!

Rentarm – inchiriere arme!

🕔15.Jun 2016

Siguranta este cea mai importanta mai ales atunci cand vine vorba despre folosirea armelor de foc. Acestea trebuie ferite in locuri in care accesul este greu. In cazul in care iti desfasori activitatea intr-o firma de securitate privata, atunci stii cat de important si necesar este sa apelezi la serviciile de inchirire arme.

Daca esti in cautarea unei companii serioase care sa-ti puna la dispozitie acest serviciu, atunci Rentarm este solutia perfecta la care poti apela.

Compania detine o experienta de peste 7 ani pe piata de profil, avand ca principal domeniu de activitate comercializarea, inchirierea, importul dar si exportul, precum si depozitarea armelor si munitiilor letale dintre cele mai diverse conform cerintelor si exigentelor clientilor. Insa, pe primul loc pentru Rentarm este oferirea serviciilor de cea mai inalta calitate, executate cu seriozitate si promptitudine.

De ce sa apelezi la Rentam pentru inchiriere arme?

In primul rand, Rentarm tine cont de confidentialitatea datelor si documentelor in cazul inchirierii unor arme. In al doilea rand, asa cum am mai mentionat, acesta companie ofera servicii de calitate superioara, realizate cu maxim de profesionalism si eficienta.

Insa, atunci cand vrei sa apelezi la servicii de inchiriere arme, trebuie sa tii cont de anumite conditii, si anume: este important sa detii si sa prezinti autorizatia eliberata de catre politie pentru detinerea de arme de foc si aprobarea acestora privind folosirea armelor in interes de serviciu.

Legislatia aflata in vigoare prevede ca persoana care doreste sa inchirieze sau sa cumpere arme trebuie sa detina permis de port arma. Acestea sunt doar cateva dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti daca doresti sa apelezi la serviciul inchiriere arme.

Acest tip de serviciu si anume inchirire arme, se adreseaza personelor fizice care, si acestea trebuie sa indeplineasca anumite conditii ce trebuie respectate. De exemplu, in cazul inchirierii armelor letale destinate autoapararii, nu se pot inchiria mai mult de doua.

Daca vrei sa afli cat mai multe informatii, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina web a companiei www.rentarm.ro  unde vei gasi o sectiune formata din intrebari si raspunsuri in ceea ce priveste serviciile de inchiriere arme.

Rentam ofera servicii de inchiriere arme la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai avantajoase preturi!

In cazul in care ti-ai inchiriat o arma si nu ai unde sa o depozitezi, Rentam iti vine in ajutor. Pe langa servicii de inchiere arme, compania mai ofera si servicii de import munitie, import arme, export arme, vanzare munitie, depozitare arme, depozitare munitie, cursuri arme, servicii de pregatire practica arme, etc.

Daca insa esti decis sa-ti achizitionezi o arma si nu sa o inchiriezi, pe site-ul companiei vei gasi arme de vanatoare, arme de aparare, arme de paza, munitii neletale, munitii letale, arme tir, pistoale, arme pentru autoaparare, casete pentru arme, dulapuri arme, truse speciale pentru curatat armele, toc arme, cartuse percutie si lista poate continua.

Rentam livreaza produse si servicii la cel mai inalt standard, orientandu-se catre satisfacerea  necesitatilor fiecarui client in parte.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza site-ul mai sus mentionat ( www.rentarm.ro) sau contacteaza reprezentantii – 0721 201 933/ 0212 220 293.