articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

🕔31.Aug 2016

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort si dotari diferite. In functie de optiunea aleasa va vom spune pretul pe zi. Pentru mai multe zile, pretul se renegociaza. Firma noastra trateaza clientii cu seriozitate, punand la dispozitie masini verificate periodic, anvelope corespunzatoare anotimpului si cu toate actele in regula. Cu toate acestea si noi dorim din partea clientilor seriozitate si increderea ca vor aduce masinile asa cum este stipulat si in contract.

Firma noastra nu raspunde de siguranta dumneavoastra in trafic si nici de pagubele create masinii intentionat pe toata perioada contractului. Daca se intampla vreun accident fara sa fie vina clientului, preturile pentru inchiriere acopera costurile de schimbare a pieselor, intretinere sau schimbarea masinii daca este cazul. Noi oferim masinile numai persoanelor care detin permis, cu categoria necesara autovehiculului.

Tu ai doar permisul, iar noi avem restul, aici la Rent a car Bucuresti. Echipa va pune la dispozitie masini din diferite game: gama Lux, Sport si gama SUV, pentru ca dumneavoastra sa puteti alege in functie de propriile necesitati.

Rentacarbucuresti1.ro- Siguranta dumneavoastra in viata de zi cu zi

Rent a car Bucuresti va ofera siguranta in viata de zi cu zi, dat fiind faptul ca va ofera masini in cele mai importante momente. Fie ca este vorba despre o intalnire de afaceri importanta, fie masina veche s-a stricat si trebuie sa va deplasati urgent cu familia, fie de la aeroport spre destinatie, motivele dumneavoastra sunt importante pentru noi, de aceea va oferim ce avem mai bun in domeniul autovehiculelor.

Noi punem la dispozitia clientilor cele mai mici preturi si confort pe masura asteptarilor. De asemenea, va aducem servicii de rent a car in Bucuresti atat in privinta aeroporturilor Otopeni si Baneasa, cat si in “Henri Coanda”.

In cazul in care doriti aveti posibilitatea de a apela la dotarile noastre extra si anume: adaugare de GPS, lanturi de iarna sau chiar scaun pentru propriul copil. Rent a car Bucuresti doreste siguranta ta si a celor dragi tie. Reusim zi de zi sa ne adaptam cerintelor dumneavoastra si speram sa o facem si in continuare cu acelasi succes si nu uitati: “Conduceti cu grija, cineva drag va asteapta intotdeauna acasa”!

Rent a car Bucuresti- solutia ergonoma de care ai nevoie, TU, TU, chiar si TU!

Solutia noastra cu care sprijinim clientii este una confortabila, adoptata tot mai des de o perioada buna de tine, deoarece inlocuim cu succes taxi-ul sau chiar autobuzul, pentru relaxarea si conditiile placute de care aveti nevoie in fiecare moment! Rent a car Bucuresti s-a dezvoltat din dorinta de a sprijini clientii, stiind cat de important este sa ai o masina oricand este necesar.

In viitor dorim sa ne dezvoltam si in afara Bucurestiului, deoarece sunt mult orase din Romania care necesita acest serviciu, iar noua ne pasa! Cu incredere si atentie sporita noi ne lasam masinile pe mainile tale, sperand ca si tu sa ne oferi respectul tau!