articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Renovari case si structuri de lemn efectuate de echipa Andare Grup!

Renovari case si structuri de lemn efectuate de echipa Andare Grup!

🕔10.Apr 2014

Vrei sa iti transformi casa atat in exterior, cat si in interior si sa o aliniezi la trendurile actuale sau, de ce nu, la cele clasice? Apeleaza la serviciile de renovari case si structuri de lemn oferite de catre societatea Andare Grup din Ploiesti!

Avantajele colaborarii cu Andare Grup pentru furnizarea de servicii de renovari case si structuri din lemn

Expertii companiei noastre va stau la dispozitie cu solutii prompte, eficiente si customizate, menite sa va aduca satisfactie deplina in ceea ce priveste lucrarile de renovari exterioare sau interioare. Acestea sunt oferite atat clientilor din judetul Prahova, cat si  celor din Brasov, Dambovita, Buzau, Ilfov si Bucuresti.

Suntem o echipa flexibila, dinamica, atenta la detalii, ce tine cont de cerintele si preferintele clientilor nostri, indeplinindu-le pe acestea in cel mai profesionist mod si la cele mai inalte standarde de calitate. Dintre structurile din lemn pentru care oferim servicii de renovari, fac parte: scari, acoperisuri, mansarde, sageac, capriori, s.a. Lemnul are o traditie indelungata, fiind utilizat intr-o multitudine de aplicatii datorita calitatilor numeroase pe care le are, dintre care, probabil cele mai importante sunt: aspectul estetic deosebit si durabiltatea indelungata. Chiar si asa, lemnul poate necesita aplicarea unor tratamente pentru infrumusetare sau cresterea rezistentei, etc.

Munca noastra este focalizata pe obtinerea unor rezultate ireprosabile, de aceea utilizam numai materiale de exceptie si echipamente de ultima generatie. Lucrarile se desfasoara in conditii depline de siguranta atat pentru personalul nostru, cat si pentru beneficiari, fiind finalizate intr-un timp foarte scurt.

Ai nevoie de servicii de renovari case si structuri de lemn? Noi te ajutam!

Fiecare colaborare pe care o intreprindem cu clientii nostri, dar si cu societatile furnizoare de materiale, se bazeaza pe valori importante, ca: incredere, integritate, respect, amabilitate, responsabilitate, comunicare, rapiditate, transparenta, eficienta si promptitudine. Personalul nostru se mentine permanent la curent cu noutatile aparute in acest domeniu, urmand cursuri de perfectionare, pentru a va putea pune la dispozitie solutii moderne, evoluate.

Numeroasele parteneriate pe care le-am stabilit cu diferite companii, furnizoare de materiale si produse de exceptie (Lindab- tigla, Rehau- termopane, Velux- ferestre mansarda, Blum- accesorii pal), ne permit sa oferim rezultate extraordinare in orice lucrare pe care o preluam, indiferent de complexitatea sa.

Andare Grup- partenerul vostru de incredere

Solutiile optime pentru ca locuinta voastra sau alte tipuri de spatii sa isi recapete aspectul de altadata sau sa isi transforme complet stilul de amenajare, stau in mana profesionistilor companiei Andare Grup. Punem mare accent pe satisfactia clientilor nostri si facem tot posibilul sa o obtinem prin furnizarea unor servicii ce se pliaza pe gusturile si necesitatile fiecaruia dintre ei.

Societatea Andare Grup activeaza in domeniul constructiilor inca din anul 2002, oferind, pe langa serviciile de renovari case si structuri de lemn si alte tipuri de servicii: mansardare case, reparatii acoperisuri, montaj ferestre penru mansarde, montaj invelitori din tigla metalica, etc.

Alegand parteneriatul cu societatea noastra, veti avea parte numai de avantaje! Portofoliul bogat de clienti, experienta indelungata in acest domeniu, precum si profesionalismul, competenta si eficienta personalului reprezinta atribute care va asigura de furnizarea unor solutii exceptionale.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare