articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Regulator de vacuum, doar prin Tehnic Gaz!

Regulator de vacuum, doar prin Tehnic Gaz!

🕔04.Nov 2014

Au o utilizare universala, sunt performante, au un design robust si sunt deosebit de rezistente in mediile corozive. Regulatoarele de vacuum sunt special concepute pentru a oferi randament chiar si in cele mai vitrege conditii. In general,  regulatoarele sunt destinate aplicatiilor specifice de laborator si proceselor de productie pilot, utilizate pentru medii agresive chimic, filtrari in flacoane, uscare de geluri, distilare in vacuum, transfer de gaze cu vapori, etc.

Daca esti in cautarea unui furnizor de produse in domeniul gazelor tehnice, apeleaza la Tehnic Gaz, companie care iti pune la dispozitie rgulator de vacuum in mai multe variante constructive, in functie de necesitati. Acest produs reprezinta o componenta de baza a unui sistem de clorinare, prin intermediul sau stabilindu-se cu precizie doza de clor utilizata.

Tehnic Gaz comercializeaza regulator de vacum cu un design modern modularizat si protectie anticoroziva, la preturi avantajoase! Materialul din care este confectionat regulatorul de vacuum face posibila utilizarea acestuia si la dozarea lichidelor agresive.

Regulator de vacuum – Pentru dozarea lichidelor agresive

Sistemele de clorinare cu clor gazos sunt echipamente destinate introducerii clorului gazos in apa in etapa de preclorinare. Sistemele de acest gen sunt caracterizate printr-o constructie modulara si o gama larga a capacitatilor de dozare. Regulatoarele de vacuum sunt echipamente ce pot fi utilizate intr-o multitudine de aplicatii, acolo unde este necesara dozarea precisa intr-un anumit debit, la diverse presiuni, a unei solutii necesare in procesul respectiv.

Regulatorul de vecuum este cel mai des intalnit in cadrul sistemelor de clorinare unde poate realiza capacitati de dozare a clorului in mai multe valori. Regulatorul este disponibil in doua variante de montaj, si anume:  pe butelie sau aplicat pe perete, pe o teava colectoare. Din punct de vedere constructiv, regulatorul de vacuum asigura dozarea atat a gazelor neutre chimic, cat si a gazelor agresive din familia solventilor, acizilor, alcoolilor, etc.

Cum functioneaza un sistem de clorinare cu clor gazos?

Principiul de functionare are la baza vacuumul creat in sistem de catre un ejector. Apa trece  prin tubul venturi al ejectorului montat pe circuitul de apa creand astfel vacuum. Vacuumul este apoi propagat printr-o conducta catre regulatorul de vacum, unde diferenta de presiune va deschide valva de admisie a clorului pornind astfel debitul de gaz. Intregul sistem se afla sub actiunea vacuumului.

Regulator de vacuum? Tehnic Gaz si bucura-te de preturi competitive!

Daca vrei sa ai garantia unei investitii profitabile, apeleaza la Tehnic Gaz! Compania specializata in domeniul gazelor tehnice iti ofera accesul la o gama diversificata de regulatoare de vacuum, de o calitate superioara, bazate pe o constructie inovatoare, cu materiale deosebit de rezistente la coroziune.

Iti punem la dispozitie regulator de vacuum in mai multe variante constructive, pentru o serie de aplicatii.

Avantaje regulator de vacuum Tehnic Gaz:

–  inalta siguranta in exploatare

– rezistenta maxima la factori corozivi si compusi chimici agresivi

– dozarea exacta a lichidelor agresive

– vibratii reduse si debit continuu

– cost scazut de achizitie

– instalare usoara

– service usor, nu necesita scule speciale

– costuri scazute de service

Avand acest regulator de vacuum, sistemele de clorinare vor fi mai eficiente si mult mai durabile. Pentru a consulta intregul catalog de produse si servicii oferite de Tehnic Gaz si pentru a comanda regulator de vacuum, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau