articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Recuperarea creantelor cu ajutorul unui avocat specializat

Recuperarea creantelor cu ajutorul unui avocat specializat

🕔18.Apr 2016

Avand in vedere numarul mare al situatiilor intalnite in practica in care un creditor a lansat notificari, tratative si alte astfel de demersuri (de exemplu medierea), nu reuseste sa isi recupereze creantele de la debotorul sau, acesta poate sa recurga la solutionarea problemei pentru recuperarea sumelor de bani.

In acest sens, un avocat recuperare creante va prelua intreaga problema si va realiza o serie de cercetari proprii si va lua masurile potrivite. De asemenea acest avocat recuperare creante va demara aceste demersuri pentru a se putea lua masurile potrivite pentru recuperearea sumei de bani.

Prin acest intermediu, este necesar sa se stabileasca impreuna cu instanta de judecata o modalitate convenabila pentru ambele parti pentru a recupera suma de bani.

Cabinetul nostru Sora & Asociatii isi desfasoara toate activitatile ce au ca scop recuperarea unui debit de la un rau platnic. Pe site-ul nostru www.radusora.ro veti putea sa aflati mai multe informatii despre modalitatile prin care putem sa va oferim ajutorul astfel incat ambele parti sa ajunga la un acord.

Situatii in care este recomandat sa apelati la un avocat recuperare creante

Din punct de vedere al legislatiei in vigoare exista mai multe modalitati de recuperate al creantelor care decurge din incapacitatea de plata al clientilor rau platnici. Cu ajutorul unui avocat recuperare creante se vor putea redacta documentele necesare si putet fi reprezentat in instanta pentru a va reprezenta interesele in fata creditorolor. Acestia din urma nu doresc decat sa isi recupereze sumele de bani si de cele mai multe ori daca clientul este cooperant astfel de cauze se pot rezolva si pe cale amiabila.

De asemenea acest avocat recuperare creante poate sa reprezinte si interesele creditorului si sa il asiste in cadrul procedurilor legale referitoare la somatia de plata sau ordonanta de plata, concilierea prealabila a unei actiuni comerciale, actiuni de fond, executare silita etc.

In alta ordine de idei acest avocat recuperare creante pe care vi-l punem la dispozitie poate sa ii reprezinte chiar si pe acei creditori care nu pot sa ii urmareasca in instanta pe rau platnici din cauza resurselor financiare insuficiente. Cabinetul nostru poate sa negocieze cu dumenavoastra si un onorariu de succes platibil in momentul recuperarii creantei platibil la finalul intregului demers.

In acest mod cabinetul isi exprima disponibilitatea de a imparti riscul unui proces de recuperare cu clientii sai in conditii avantajoase pentru ambele parti.

Alte situatii si motive pentru care sa apelati la noi

De asemenea acest avocat recuperare creante va poate ajuta sa va recuperati avansul achitat catre dezvoltatorii imobiliari in cazul in care acestia nu si-au indeplinit obligatiile contractuale.

Indiferent de complexitatea cazului cu care va confruntati va punem la dispozitie cate un avocat recuperare creante cu experienta bogata si pregatire pe masura astfel incat sa aplice solutiile corecte si competente care sa duca la solutionarea cazului.

Va asteptam sa apelati cu cea mai mare incredere la oricare avocat recuperare creante pentru a va rezolva problemele deoarece cunoastem deja toate aspectele si solutiile care trebuie aplicate astfel incat sa ajungeti la rezultatele pe care le doriti si anume recuperarea creantelor.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.