articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rafturi metalice  cu un design nou, atractiv si stabilitate garantata

Rafturi metalice cu un design nou, atractiv si stabilitate garantata

🕔05.Sep 2016

Ingeco.ro va aduce o atmosfera noua, puternica si stabila, oferind incredere si siguranta, toate acestea au o denumire si anume: rafturi metalice. Indiferent daca aveti nevoie de rafturi pentru propriul depozit, sau spatiu commercial, noi iti putem oferi pe comanda orice incadrat in acest domeniu.

Ideea de rafturi metalice a pornit acum cativa ani, cand dorindu-ne sa realizam ceva util pentru clienti am realizat ca rafturile sunt necesare oriunde, de la casa, muzee, hotel si alte spatii industriale, oricine avea nevoie de acestea in momentul depozitarii. Rafturile ofera posibilitatea de a-ti aseza in ordine mape, obiecte, carti, materiale de constructii, ect. Daca te regasesti in descrierea noastra, fi sigur ca la noi poti realiza pe comanda tot ce ai nevoie pentru a-ti ordona viata. Ingeco.ro iti ofera rafturi de calitate, stabile, perfecte pentru depozitare si alte necesitati.

Preturi excelente si promotii de nerefuzat la categoria de rafturi metalice

Oferim super reduceri la rafturile metalice Arredokit, perfecte pentru un living vintage. Daca doriti sa va remobilati incaperile intr-un stil clasic, prafuit, vechi, noua moda a anului 2017, adoptati aceste rafturi metalice. Firma noastra se ocupa de la livrarea rafturilor, pana la montarea acestora daca doriti si este necesar. Daca in urma depozitarii, sau aranjarii obiectelor, observati ca nu ofera stabilitate, venim in cel mai scurt timp si fixam mai strans accesoriile de prindere in perete. Daca le doriti fara prindere, atunci nu mai exista nicio problema.

Va recmandam noile tipuri de rafturi metalice cu prindere in perete, deoarece sunt extrem de stabile si rezistente in caz de cutremur. De asemenea puteti alege rafturile metalice destinate birourilor, bibliotecilor, acestea avand o forma adecvata si un spatiu special realizat pentru a va aseza in ordine cartile, dosarele, etc. Rafturile metalice reprezinta un accesoriu util in orice circumstanta, pentru orice tip de depozitari, te rugam sa faci un tur al pozelor cu rafturi pe care firma noastra le are in stoc, apoi sa decizi daca merita sau nu aspectul, pretul si siguranta!

Achizitionateaza rafturi metalice pentru diverse utilizari!

Putem sa ne mandrim cu faptul ca dispunem de cea mai mare si completa gama de rafturi metalice existenta pe piata muncii. Pornind de la rafturile pentru carti, cele pentru depozitare in spatiile comerciale, birouri, pana la rafturile special realizate cu casete pentru piese mici. De cele mai multe ori firmele de service apeleaza la noi pentru rafturile cu casete mici pentru a depozita suruburi, piulite, piese necesare care se pot pierde rapid.

Culoarea standard pe care o folosit la rafturile metalice este gri deschis standard, insa daca iti doresti alte culori, modele, noi iti realizam pe comanda cerinta. Te rugam pentru aceasta, sa ne scrii la urmatoarea adresa de email: ingecoromania @ gmail . com, sau sa ne contactezi telefonic. Firma Ingeco.ro iti ofera rafturi metalice sigure si calitative, iar ceea ce doreste sa primeasca la schimb este incredere dumneavoastra. Va asteptam alaturi de Ingeco Romania.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare