articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Radiocomenzi macarale de inalta calitate de la Axa Service!

Radiocomenzi macarale de inalta calitate de la Axa Service!

🕔23.Dec 2015

In cazul in care doresti sa-ti modernizezi macaraua pentru a beneficia de o vizibilitate cat mai buna asupra sarcinii, tot ce trebuie sa faci este sa-si montezi radiocomenzi. Nu stii la cine sa apelezi? Axa Service este solutia perfecta! Cu o experienta de peste 20 pe piata de profil, compania Axa Service are ca principal domeniu de activitate oferirea serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare dar si amplasarea pe santiere a instalatiilor de ridicat, precum: poduri rulante si macarale. Aceasta isi intampina clientii cu o gama variata de radiocomenzi macarale la cele mai atractive preturi. Printre modelele aflate pe stocul firmei, putem enumara: radiocomenzi macarale Genio Punto, Genio Silux, Genio Sfera, Genio M, Mito Mini si Mito Alpi.

Aceste echipamente iti vor fi de mare ajutor daca vrei sa manevrezi mai usor macaraua de la sol fara a mai fi nevoit sa urci in cabina operatorului. In acest caz, operatorul poate urmari daca procesele de legare, stivuire si manipulare se desfasoara in conditii normale, conform normelor de siguranta la locul de munca.

Fiecare radiocomanda este alcatuita din doua parti principale, si anume: un transmitter cu ajutorul caruia este posibila emisia si un receiver, acesta avand rolul de a primi comanda. Prima parte principala ( transmitter-ul) emite o secventa digitala de data catre cea de-a doua parte principala ( receiver), iar receiver-ul o transforma in impulsuri electrice. In felul acesta se poate realiza comanda de miscare a macaralei.

Daca ai nevoie de radiocomenzi macarale, apeleaza cu incredere la Axa Service!

In cazul in care te-ai decis si vrei sa-ti modernizezi macaraua, opteaza pentru radiocomenzi macarale de la Axa Service. Totul este foarte simplu si usor daca apelezi la specialistii din cadrul firmei. Acestia se pot ocupa in cel mai scurt timp posibil de modernizarea macaralei pe care o detii la preturi atractive.

Pentru diverse modernizari, expertii Axa Service utilizeaza numai subansamble realizate de firma Omis si piese de schimb ale unor producatori de renume, precum: Schneider, Fuji si Omron.

Alege radiocomenzi macarale de la Axa Service si te vei bucura de numeroase avantaje, si anume: pretul atractiv, calitatea materialelor din care sunt realizate, radiocomenzile apartin celebrei firme Elca Radio, sunt rezistente si special concepute pentru a inlocui cu succes comenzile cu fir prin care macaragiul este “ legat” de macara cat si comenzile din cabina. In concluzie alege sa te bucuri de produse de calitate alegand radiocomenzi macarale de la Axa Service!

Apeleaza cu incredere la Axa Service daca ai nevoie de radiocomenzi macarale!

Daca esti in cautarea unei companii serioase care sa-ti ofere radiocomenzi macarale de inalta calitate si la cele mai bune preturi, atunci alege Axa Service.

Pe langa serviciile oferite, firma este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice ale acestor tipuri de utilaje ( macarale, poduri rulante si electropalane).

Pentru mai multe informatii suplimentare despre radiocomenzi macarale, acceseaza pagina web www.axaservice.ro sau contacteaza reprezentantii – 0 216 367 948/ 0 749 217 981. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică