articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Racks Metal-Rafturi metalice de la A la Z

Racks Metal-Rafturi metalice de la A la Z

🕔07.Oct 2015

Detii un depozit si vrei sa maximizezi spatiul de stocare? Cauti o metoda practica pentru cresterea eificientei si productivitatii in cadrul depozitului/spatiului de productie? Investeste in rafturi metalice, cea mai in voga metoda de depozitare a produselor si marfurilor de orice tip.

Rafturile metalice sunt destinate optimizarii si organizarii spatiului de depozitare si integrarii lui in administrarea depozitului. In plus, aceste sisteme reduc riscul de deteriorare a produselor depozitate si asigura reducerea costurilor generale si de implementare. Pe scurt, ai beneficii de la A la Z dar si un plus de siguranta pentru afacerea ta!

Racks Metal iti pune la dispozitie cea mai variata oferta de rafturi metalice din Romania! Rafturi metalice pentru depozitarea marfurilor pe paleti, rafturi metalice de tip drive-in, rafturi metalice Cantilever, rafturi metalice tehnice, rafturi metalice automatizate sat driver, rafturi metalice push-back, rafturi metalice gravitationale, rafturi metalice cu pasarela, rafturi metalice cu polite de baza, rafturi metalice de exterior, rafturi mobile de baza, rafturi metalice pentru anvelope si rafturi metalice pentru muzee.

Toate acestea le gasesti in oferta Racks Metal, companie cu prestigiu in domeniul confectiilor metalice si unul dintre cei mai importanti furnizori de rafturi metalice din tara!

Rafturi metalice sau, cum sa castigi spatiu!

Tone de marfuri, paleti si produse sigilate in cutii din carton depozitate la..intamplare. Acest peisaj iti poate dauna grav productivitatii si , in general, afacerii. Organizarea si gestionarea marfurilor intr-un depozit este esentiala. Astfel, te bucuri de acces facil la categorii de produse dar si de un plus de confort.

Cea mai economica, practica si avantajosa metoda de eficientizare a spatiului este, fara doar si poate, achizitionarea de rafturi metalice. Acestea nu doar ca iti vor permite o depozitare corecta a marfurilor ci si o protectie suplimentara pentru ele.

De ce rafturi metalice?

Simplu: pentru ca sunt rezistente, stabile, incapatoare si pot fi proiectate la orice dimensiune si pentru orice tip de marfuri (de la anvelope la carti si documente). Rafturile metalice permit mentinerea flexibilitatii stocarii unei game variate de produse si asigura accesul facil la paleti. Fiind confectionate din metal, rafturile au o rezistenta crescuta impotriva factorilor de mediu, socurilor, vibratiilor, umiditatii si cel mai important..impotriva deteriorarii.

Alegand un sistem din rafturi metalice spatiul de stocare poate fi mai usor adaptat la necesitati, la arhitectura spatiului si la tipul marfurilor depozitate. De asemenea, ai posibilitatea plasarii pe niveluri a stocurilor.

Racks Metal-Tot ce te intereseaza in materie de rafturi  metalice

Vrei sa accesorizezi depozitul cu rafturi metalice? Nu te limita la un model standard. Afla ca pentru fiecare tip de marfa exista un sistem de depozitare special proiectat. Racks Metal iti asigura accesul la tot ce vrei in materie de rafturi metalice, fiind una dintre cele mai cunoscute firme in acest domeniu din Romania!

Fie ca dispui de marfuri voluminoase ori de marfuri fargile si  de dimensiuni reduse, Racks Metal are solutia. Mai exact, iti pune la dispozitie rafturi metalice adecvate si proiectate la dimensiunile dorite. Produsele comercializate de Racks Metal sunt ideale pentru depozitarea profilelor metalice, tevilor, panourilor din lemn, foilor de tabla, anvelopelor, paletilor cu marfuri fragile, cartilor, etc.

Rafturile metalice conving prin structura sigura si usoara, prin stabilitate si prin posibilitatile nelimitate de stocare. In plus, acestea sunt oferite la preturi competitive.

Informatii suplimentare gasesti pe www.racksmetal.ro .