articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Quick Trad: Traduceri legalizate in Timisoara

Quick Trad: Traduceri legalizate in Timisoara

🕔03.Sep 2013

Traducerile legalizate sau autorizate pot fi necesare pentru solutionarea diverselor situatii chiar daca ne referim la domeniul juridic, administrativ, industrial, economic, social sau al afacerilor interne si externe. Majoritatea companiilor detin parteneriate cu firme din afara tarii ceea ce inseamna ca la intocmirea actelor, documentatiilor sau la realizarea comunicarii periodice intre reprezentantii companiei este nevoie de serviciile unei firme ce se ocupa cu traduceri autorizate in si din diverse limbi de circulatie internationala. Quick Trad este o astfel de companie, firma oferind servicii de cea mai buna calitate clientilor din Timisoara, dar si din restul tarii in cazul in care se efectueaza o astfel de comanda.

Quick Trad isi desfasoara activitate in Timisoara, fiind o firma infintata in urma cu mult timp, in anul 1991. In decursul anilor, Quick Trad s-a specializat devenind o sursa de traduceri de incredere ce furnizeaza documente ireprosabile, atestate si autorizate. Experienta acumulata precum si numeroasele recomandari garanteaza satisfactia clientilor ce vor apela la priceperea personalului Quick Trad.

Fiind o companie specializata in traduceri legalizate, limbile din si in care se pot efectua traduceri sunt multiple. Astfel, Quick Trad poate sa satisfaca cereri ce presupun traduceri in / din germana, engleza, franceza, italiana, spaniolă, sarba, croata, maghiara, flamanda, olandeza, rusa, ucraineana si araba. Asadar sunt disponibile atat limbi des utilizate, precum engleza sau franceza, dar si limbi specifice cum ar fi araba sau ucraineana. Toate traducerile, indiferent de limba, vor fi executate doar de personal atesta ce detine o vasta experienta in acest domeniu. Astfel puteti fi siguri de calitatea furnizata, fiecare cuvant sau fraza fiind corect interpretata.

Quick Trad va sta la dispozitie cu traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, de acte de studii si multe altele. Domeniile acoperite sunt multiple, practic realizandu-se traduceri indiferent de documentul solicitat de client. La cerere, dispunem si de servicii complete, inclusiv intermediere legalizare notariala traduceri si dare de data certa, prin avocati. Prin Quick Trad afacerea dumneavoastra va avea doar de castigat datorita calitatii ireprosabile dar si datorita tarifelor avantajoase practicate.

Desigur preturile depind in functie de traducerea solicitata (limba, documentul sau actul necesar, volumul de lucru, etc), in anumite cazuri acordandu-se si reduceri substantiale. Pentru a obtine mai multe informatii referitoare la aceste reduceri si la pretul cerut pentru diverse traduceri, utilizati datele de contact din josul acestui articol si contactati un reprezentant Quick Trad. In mod similar, puteti accesa platforma online a companiei unde puteti gasi si alte informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de personalul angajat, de lista serviciilor complete disponibile, sau de modul in care puteti efectua o comanda personalizata.

Quick Trad isi desfasoara activitatea in Timisoara executand traduceri autorizate, simple si legalizate pentru toti cei interesati. Mai mult, datorita serviciilor disponibile, compania realizeaza si traduceri online asadar indiferent de locatia in care va aflati, acum puteti traduce orice tip de document din / in una din limbile enumerate mai sus. Nu uitati, prin Quick Trad puteti obtine in cel mai scurt timp posibil traducerea necesara pentru solutionarea problemelor dumneavoastra. Nu ezitati si contactati un reprezentant al companiei pentru alte detalii suplimentare.

Quick Trad, date de contact:

Str. Martir Sebastian Iordan, Nr. 14
Timişoara, Jud. Timiş
Tel./Fax: 0256-432042, 0728-108382
e-mail: codruttta@yahoo.com, office@quick-trad.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.