articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
QRest – aplicatia mobila care dinamizeaza procesul de servire si primire al comenzilor intr-un restaurant

QRest – aplicatia mobila care dinamizeaza procesul de servire si primire al comenzilor intr-un restaurant

🕔04.Sep 2013

Vreti ca restaurantul dumneavoastra sa impresioneze nu doar prin preparatele foarte delicioase? Cautati sa faceti un pas important, din punct de vedere tehnologic, care sa va ajute sa gestionati mai bine comenzile primite si aduse la mesele clientilor? Vreti ca atat clientul, cat si dumneavoastra, administratorul restaurantului sa aveti beneficii uriase de pe urma acestui produs? Nimic mai simplu! Aplicatia QRest, lansata de compania Acqua Development reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra.

Ce este QRest?

QRest este o aplicatie disponibila pe iPhone si Android, ce permite clientilor sa comande intr-un restaurant direct de pe telefonul mobil. Este foarte important de stiut faptul ca aplicatia este gratuita atat pentru client, cat si pentru restaurant.

Meniul digital deschis imediat dupa scanarea codului QR este similar cu site-urile magazinelor online. Comanda se face in acelasi mod ca pe site-urile online, clientul alegandu-si preparatul si bautura, introducandu-le in cos, iar mai apoi trimitand comanda catre chelner. In cel mai scurt timp, acesta din urma va veni la masa clientului cu comanda dumnealui, dovedind eficienta si economisind semnificativ timpii de asteptare. Indiferent cat de aglomerat ar fi restaurantul, clientul va putea intotdeauna sa comande noi produse prin intermediul QRest. Practic, aceasta aplicatie dinamizeaza procesul de primire si servire a comenzilor atat in avantajul clientului, cat si in avantajul restaurantului.

Cum functioneaza QRest din perspectiva clientului si ce beneficii va avea acesta?

Clientul va descarca aplicatia din App Store sau de pe Google Play, intra in restaurant si scaneaza codul QR de la masa la care s-a asezat. Din acest moment, clientul va beneficia de o serie de avantaje precum: comanda imediata fara a astepta chelnerul, meniu digital cu poze si descrieri ale mancarurilor si bauturilor, posibilitatea de a se inscrie pentru a primi notificari in privinta celor mai noi noi promotii si meniuri sau posibilitatea de a chema chelnerul oricand doreste fara sa fie nevoit sa astepte sa primeasca meniul.

Cum functioneaza QRest din perspectiva restaurantului si ce beneficii va avea acesta?

Aplicatia QRest pune la dispozitia clientului un meniu digital bogat, adecvat sezonului, meniu ce afiseaza mancarurile si bauturile disponibile. Cu ajutorul acestei aplicatii, restaurantul poate avea cate un feedback din partea fiecarui client ce foloseste aplicatia pentru a comanda. Din punctul de vedere al chelnerului, aplicatia QRest facilitateaza primirea rapida a comenzilor stiind exact dorintele clientilor sai si, astfel, putand satisface orice exigenta a acestora. Aplicatia QRest ofera chelnerilor mai mult timp la dispozitie pentru a interactiona cu clientii, astfel incat sa le ofere o atmosfera relaxanta.

Acqua Development

Firma, cu sediul in Bucuresti, a fost infiintata in anul 2001 venind in ajutorul agentiilor de turism cu programe menite sa le usureze munca si sa ajute agentii de turism sa interactioneze mai usor cu furnizorii lor de pachete turistice.

Programele lansate de Acqua Development au la baza tehnologia Microsoft, ceea ce le face foarte stabile, si in plus de acest lucru, permite analistilor sa fie mereu la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora.

Date de contact:

Numele Companiei: Acqua Development;

Numar de telefon: 0722 414 444

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică