articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Puieti zmeura

Puieti zmeura

🕔11.Jan 2016

 

In ultimii ani s-a discutat tot mai mult despre proprietatile deosebite pe care le au fructele de padure si despre importanta consumului acestora pentru sanatatea noastra. Printre cele mai apreciate fructe de padure se numara si zmeura. Cei care merg la munte sau prin padurile de deal se pot bucura din plin de acest fruct, incepand din mai pana in iulie. Totusi, in comert se gaseste zmeura proaspata sau congelata pe tot parcursul anului. Pentru unii, zmeura reprezinta o sursa de venit, mai ales ca in acest domeniu, concurenta nu este foarte acerba. Daca si dumnevoastra va numarati printre cei care doresc sa planteze puieti zmeura, puteti sa contati pe firma Strong Berry din judetul Dambovita.

Cine sunt cei de la Strong Berry, de la care puteti cumpara puieti zmeura?

Infiintata pe un sol aluvionar pe care a functionat in trecut o plantatie de mar, plantatia Strong Berry se afla situata in zona comunei Dragomiresti, din lunca Dragomiresti. Afacerea a inceput pe o suprafata de 5000 de metri patrati pe care au fost plantate diverse soiuri de zmeur, coacaz rosu si negru. Datorita succesului inregistrat inca din primii ani de activitate, firma si-a extins plantatiile, iar in prezent acestea se intind pe o suprafata de peste 10 hectare. Angajatii care lucreaza la Strong Berry sunt foarte bine pregatiti si pasionati de munca pe care o fac. Firma damboviteana detine autorizatie de producere a materialului saditor si de asemenea, este autorizata din punct de vedere fito-sanitar, ceea ce inseamna ca, in calitate de client, puteti primi documente de provenienta care sunt necesare pentru a putea infiinta o cultura pe baza fondurilor europene. Prin multa munca, pasiune, grija si seriozitate, firma Strong Berry a reusit sa se situeze in topul firmelor de profil din tara noastra, de aceea se merita sa cumparati puieti zmeura.

Ce soiuri de puieti zmeura puteti sa cumparati prin intermediul firmei Strong Berry?

Firma Strong Berry cultiva mai multe soiuri de puieti zmeura: “The Lathan”, “Rubin”, “Cayuga”, “Cytria”, “Remontant”. Descrierea aferenta fiecarui soi de zmeura puteti sa o gasiti pe site-ul strongberry.ro. Astfel, puteti sa va faceti o parere cat mai clara despre care din aceste soiuri se potriveste cel mai bine cu expectantele dumneavoastra.
Care sunt proprietatile zmeurei? De ce ar trebui sa cumparati puieti zmeura?
Zmeura este unul din fructele cu cele mai multe vitamine. Specialistii afirma ca zmeura are o activitate antioxidanta de 50 de ori mai puternica decat capsunile, de 10 ori mai mare decat capsunile si de 3 ori mai mare decat kiwi. Zmeura are proprietati anticarcinogene si atimicrobiene si reprezinta o sursa bogata de vitamina C, zinc, cupru, magneziu, calciu. Cura cu zmeura este foarte eficienta in tratarea tulburarilor de tranzit intestinal, in boli de inima, diabet, obezitate, afectiuni pulmonare sau oculare, raguseala etc. Zmeura contine acid elagic, un antioxidant cu rol in prevenirea distrugerii membranei celulare si prin neutralizarea radicalilor liberi. Iata de ce cumpararea unor soiuri de puieti zmeura se poate dovedi o idee foarte buna si de succes.
Cum puteti sa luati legatura cu reprezentantii firmei Strong Berry de la care puteti cumpara puieti zmeura
Stronn Berry poate fi contactata prin telefon sau e-mail. Informatii detaliate despre diverse soiuri de puieti zmeura si alte fructe, puteti obtine daca accesati site-ul strongberry.ro. Pentru succesul afacerii dumneavoastra, alegeti sa colaborati cu firma Strong Berry din judetul Dambovita.

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim