articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

🕔21.Jun 2016

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta nu inseamna ca romanii nu ar trebui sa mearga la psiholog atunci cand se confrunta cu anumite probleme, carora simt ca nu le mai pot face fata. O consecinta a faptului ca in tara noastra psihologii nu sunt luati in serios decat de un numar foarte mic de persoane este numarul foarte mare de sinucideri si depresii, care se manifesta la varste tot mai fragede. Drept urmare, pentru a nu ajunge in pragul unei depresii sau chiar mai rau, va recomandam ca daca ati suferit pierderea unei persoane dragi, daca simtiti ca relatia cu sotul/sotia se destrama sau daca probleme financiare va afecteaza foarte mult si aveti probleme in familie sau la serviciu din cauza asta, sa apelati la psihoterapie individuala. In strainatate este ceva absolut firesc sa fie consultat un psiholog cand lucrurile scapa de sub control. Si romanii pot invata sa faca asta, fara a le fi rusine si fara a fi judecati de cei din jur pentru asta.

La ce cabinet puteti apela pentru psihoterapie individuala?

Daca aveti nevoie de psihoterapie individuala, va recomandam sa va prezentati la cabinetul Adaptabil din Capitala. Adaptabil este numele pe care il poarta doi specialisti in terapie adleriana, training, coaching si consiliere vocationala. Acestia ofera servicii profesionale sunt forma de sedinte sau chiar cursuri. Specialistii de la Adaptabil folosesc o metodologie specifica, in functie de particularitatile fiecarui caz in parte si sunt capabili sa gaseaca solutii chiar si pentru situatiile si cazurile foarte dificile. In vederea intelegerii cat mai exacte a serviciilor oferite, cei care doresc pot sa participe gratuit la o sedinta de consiliere, coaching sau psihoterapie gratuita.

Aveti nevoie de psihoterapie individuala? Apelati cu incredere la Adaptabil

Acest cabinet vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de psihoterapie individuala. Accentul este pus pe dezvoltarea personala, cunoasterea propiilor limite, frici, forte si constientizarea propriei identitati. Este foarte important ca cel care vine la psihoterapie individuala sa creada ca asta il poate ajuta, ca il poate face sa vada viata si dintr-un alt punct de vedere, sa aiba incredere ca se vor gasi solutii. De asemenea, sinceritatea si acceptarea propriei persoane sunt alte lucruri foarte importante, de care trebuie tinut cont inainte de a merge la psihoterapie individuala. In ceea ce priveste tarifele practicate, acestea sunt avantajoase.

 Cum puteti sa va programati pentru o sedinta de psihoterapie individuala la acest cabinet?

In vederea programarii la specialistii de la Adaptabil, va sunt puse la dispozitie doua numere de telefon si doua adrese de e-mail, la care puteti apela. De asemenea, daca aveti nevoie sa va faceti o imagine mai ampla despre modul in care este organizata activitatea in cadrul acestui cabinet, va recomandam sa accesati site-ul- adaptabil.ro.  Pe cei de la Adaptabil ii gasiti in sectorul 1, pe strada Turda, nr 129, bl 1, apartament 118. Alegeti psihoterapie individuala pentru a depasi mai usor anumite probleme si pentru a primi sfatul unor specialisti; in felul acesta, veti constata ca lucrurile pot fi si altfel decat le stiati dumneavoastra.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat