articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proteus Grup: Intocmire proiect PUZ in Brasov

Proteus Grup: Intocmire proiect PUZ in Brasov

🕔29.Jan 2014

Amenajarea spatiilor publice sau private din cadrul unei comunitati locale se realizeaza doar in anumite conditii ce trebuie sa respecte prevederile legale specificate in legislatia in vigoare. Aceste restrictii, daca doriti, se aplica tuturor participantilor, fie ca vorbim despre autoritatile locale sau de companii angajate in vederea executarii de proiecte urbanistice. Insa nu trebuie sa va ingrijorati, pentru ca realizarea unui proiect PUZ (acesta este cel ce asigura caracteristicile amintite mai sus) poate fi acum finalizata rapid si eficient de compania de specialitate Proteus Grup.

Proteus Grup isi desfasoara activitatea in Brasov, oferind o gama diversificata de servicii atat celor ce locuiesc in Brasov dar si in zonele din imprejurimi. Aceste servicii includ printre altele si consultanta pentru beneficierea de fonduri europene, consultanta in afaceri si in marketing, dar si intocmire de planuri urbanistice. Aceste planuri, dupa cum am evidentiat si in cadrul introducerii de mai sus, se refera la prevederile legale ce trebuie indeplinite atunci cand se doreste modificarea sau amenajarea spatiilor publice. Planurile urbanistice pot fi de mai multe feluri, o importanta speciala avand insa proiectele PUG (Plan Urbanistic General) si PUZ (Plan Urbanistic Zonal).

Desigur, cel din urma este mult mai amplu decat primul, desi directiile trasate in proiectele de acest tip sunt oarecum similare. Proiectul PUZ poate contine de regula schite si informatii privind amenajarea spatiilor verzi, amplasamentul diverselor cladiri, aspecte legate de viitoarea constructie a drumurilor dar si alte aspecte esentiale referitoare la dezvoltarea unei zone ce apartine unei anumite localitati. Pentru realizarea unui proiect PUZ sunt necesare studii de specialitate ce pot include operatiuni precum: studii de fezabilitate, hidro-geologice, ridicari topo-cadastrale si multe altele.

Dupa cum puteti observa obtinerea unui proiect PUZ dar si implementarea lui nu poate fi realizata decat prin intermediul unor specialisti care sa detina toate resursele necesare indeplinirii acestei indatoriri rapid dar si eficient. Un ajutor precum cel amintit poate fi acum obtinut prin intermediul companiei din Brasov, Proteus Grup. Proteus Grup dispune de personal calificat si experimentat care poate realiza cu succes toate operatiile necesare in planul de proiectare PUZ, plan ce va tine cont de toate necesitatile, exigentele si cerintele fiecarui client in parte.

In ceea ce priveste tarifele solicitate pentru intocmirea proiectelor PUZ Proteus Grup nu este necesara o investitie importanta. Planul tarifar este unul avantajos si disponibil pentru orice tip de buget. Desigur, preturile pot varia usor in functie de complexitatea proiectelor si a planurilor dumneavoastra dar si de volumul de munca depus de personalul companiei in satisfacerea cerintelor dumneavoastra.

Daca doriti si alte informatii si date de natura tehnica referitoare la proiectele PUZ si la modul de obtinere al acestor proiecte, va recomandam platforma online a companiei Proteus Grup. In cazul in care doriti sa colaborati cu aceasta firma, nu ezitati si luati legatura cu reprezentantii firmei care va asteapta in orice moment cu ajutor si asistenta de specialitate – nu trebuie decat sa utilizati fie formularul de contact disponibil pe site-ul Proteus Grup, fie sa folositi datele de contact de mai jos.

Proteus Grupm, date de contact

Adresa: Str. Bisericii Sf.Nicolae, nr.12, Brașov
Telefon: 0722 326 407 / 0723 350 774 / 0728 289 198

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se