articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Protejeaza-ti locuinta cu Matrix Computers!

Protejeaza-ti locuinta cu Matrix Computers!

🕔15.Oct 2013

Nu este necesar sa vizionezi zilnic stirile de la ora 17:00 pentru a stii cate pericole te inconjoara in viata de zi cu zi si care sunt riscurile sa devii victima unor nenorociri precum incendiile, inundatiile, cutremurele, alunecarile de teren, s.a. Partea importanta pe care trebuie sa o retii este ca o parte dintre aceste incidente nefericite pot fi evitate, astfel incat sa poti duce o viata linistita.

Ne vei aproba in mod sigur cand vom cataloga incendiile ca fiind printre cele mai ingrozitoare incidente ce pot avea loc in apropierea ta. Din fericire, acestea pot fi prevenite si chiar evitate cu ajutorul sistemelor de detectie incendiu. Cu toate ca importanta acestora este de multe ori ignorata, sistemele de detectie incendiu iti pot salva viata la un moment dat.

Probabil te intrebi care este probabilitatea de a fi nevoit sa apelezi la un astfel de sistem ; pana la urma, ai vazut aceste sisteme de protectie doar in cladirile mari, nicidecum in apartamentele/casele cunostiintelor tale si nici macar in firmele de mici dimensiuni. Ei bine, intr-adevar, sansele de a nu folosi acest sistem de protectie sunt foarte ridicate, dar chiar iti doresti sa iti asumi acest risc?

Actioneaza responsabil prin instalarea unui sistem de detectie incendiu si vei avea o grija in minus in ceea ce priveste siguranta ta si a familiei tale. La cine apelezi pentru instalarea unui astfel de sistem de protectie? La compania Matrix Computers & Security.

Ce se intelege, defapt, prin sistemul de detectie incendiu?

Acest sistem este, dupa cum ne putem da seama din denumire, un dispozitiv ce are ca scop detectarea prezentei nedorite a focului prin monitorizarea schimbarilor legate de combustie in mediul inconjurator. Acest sistem are ca parti componente : centrala de detectie si alarmare, detectori fum, detectori temperatura, detectori cu aspiratie, detectori combinati, detectori liniari, butoane de alertare manuala, sirene de interior, sirene de exterior, lampi de semnalizare incendiu si acumulatori back-up. Sistemul de detectare incendiu poate fi declansat atat manual, cat si in mod automat ( sau chiar si in ambele moduri in acelasi timp ).  Alarmele sonore au ca scop instiintarea ocupantilor locuintei in privinta incendiului, iar datoria acestora este de a evacua cladirea cat mai rapid posibil si de a se adaposti departe de locul incidentului, in siguranta. Mai mult decat atat, sistemul de detectare incendiu are in componenta detectorii de fum, al caror rol este de a anunta incendiul de la primele urme de fum, inainte de a se declansa incendiul propriu-zis.

Matrix Computers iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti formata din 8 tehnicieni cu o experienta vasta in cadrul sistemelor de securitate. Alaturi de firma noastra, aveti parte de garantia calitatii si a sigurantei depline, compania avand o experienta de peste 7 ani in domeniul “Sistemelor de securitate” si fiind membra a Asociatiei Romane a Specialistilor in Securitate inca din anul 2010.

Alege sistemele de detectie incendiu Matrix Computers! Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi site-ul firmei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Matrix Computers : Date de cotact

Magazin ( Persoana de contact : Calin Muntean )

Adresa: str. Vasile Goldis nr. 6, Arad

Telefon: 0257 338 565

Fax : 0257 211 108

Mobil: 0728 284 589

Adresa de e-mail : office@xmatrix.ro

Vanzari on-line ( Persoana de contact : Paul Ciupuliga )

Telefon : 0758 224 162

E-mail : vanzari@xmatrix.ro

In momentul in care contactezi firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit compania pe site-ul www.2biz.ro pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in