articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Promoveaza-ti firma rapid si usor cu Bograve Advertising

Promoveaza-ti firma rapid si usor cu Bograve Advertising

🕔27.Aug 2013

Cautati o metoda ieftina si eficienta de promovare a afacerii dumneavoastra? Vreti sa colaborati cu o firma specializata in domeniul media si al publicitatii? Cautati sa achizitionati diferite produse promotionale, pe care sa le puteti personaliza cu logo-ul sau numele firmei dumneavoastra? Foarte simplu! Compania Bograve Advertising reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra, specialistii firmei detinand toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai solutii personalizate in materie de promovarea afacerilor.

De ce obiectele promotionale?

In primul rand, metoda promovarii utilizand obiectele promotionale este foarte ieftina si, in acelasi timp, foarte eficienta, numeroase firme fiind multumite de impactul urias pe care il au aceste mici produse de marketing in promovarea lor. Un pix inscriptionat cu numele firmei dumneavoastra sau cu logo-ul acesteia poate avea un efect pozitiv mai mare in comparatie cu alte metode de marketing mai sofisticate. Totul tine de context. Nu spune nimeni sa mergeti pe strada sa impartiti pixuri sau alte obiecte promotionale. Recomandarea este sa incercati sa oferiti produsele promotionale pe post de cadouri clientilor dumneavoastra existenti, in cadrul unor evenimente unde se strang mai multe firme sau folosind o mica promotie prin care clientii primesc aceste produse gratuit daca indeplinesc un criteriu insignifiant.

De ce sa colaboram cu firma Bograve Advertising si ce alte servicii ofera dumnealor clientilor sai?

Firma a fost infiintata in Bucuresti, in anul 2002, si ofera clientilor sai o gama foarte diversificata de personalizari. Printre produsele comercializate de dumnealor amintim insignele, medaliile, brelocuri, produse din PVC, trofee, cutii si mape pentru medalii, materiale promotionale de lux, plachete metalice, plachete din lemn si lista poate continua.

Personalizarea produselor se realizeaza cu ajutorul unor tehnici moderne si tehnologii de ultima generatie precum: gravura 3D, gravura cu laser CO2 sau marcarea industriala. Finisajele produselor comercializate de compania bucuresteana Bograve se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, respectand normele din acest domeniu.

De-a lungul timpului, compania a evoluat prin cresterea numarului de clienti si prin diversificarea pachetului de sericii si produse, fiind in prezent capabili sa satisfaca si cerintele celui mai exigent client.

In interiorul firmei se pune foarte mare accent pe calitatea produselor si serviciilor si pe promptitudinea cu care specialistii firmei raspund solicitarilor venite din partea clientilor. Astfel, Bograve a reusit sa se mentina pe un onorabil loc intai in topul firmelor de profil de pe plan local.

Firma Bograve Adv. realizeaza o gama diversificata de obiecte din PVC personalizate, in 2D, 3D sau Sculptec, utilizandu-se cele mai noi tehnologii din acest domeniu.

Dintre produsele promotionale din PVC disponibile clientilor amintim: bratari siliconice cu diferite mesaje, insigne din pvc ce pot lua forma oricarui obiect dorit de firma dumneavoastra, rame foto, brelocuri, magneti, semne de carte, suport pentru pahare si lista poate continua.

Asadar, daca aveti nevoie de produse promotionale din PVC apelati cu incredere la firma Bograve Advertisign din Bucuresti.

Date de contact:

Denumirea firmei: Bograve Advertising;

Numar de telefon: 0724 238 077 sau 0722 323 203.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se