articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Promoveaza-ti afacerea prin casetele luminoase de la Divas

Promoveaza-ti afacerea prin casetele luminoase de la Divas

🕔21.Aug 2013

Chiar daca infiintarea unei afaceri pare a fi pasul cel mai greu de realizat atunci cand va doriti sa puneti bazele propriei companii, o sa realizati ca lucrurile se complica substantial atunci cand va gasiti in postura in care trebuie sa va faceti cunoscut pe piata din Romania. Atragerea clientilor si campaniile publicitare trebuie sa urmeze imediat dupa ce firma dumneavoastra a luat nastere. Astfel puteti pune bazele unei companii de succes ce va avea priza la consumatori si care va promite un profit pe masura. Pentru a va usura munca, astazi o sa va prezint casetele luminoase produse si distribuite de Divas.

Casetele luminoase sunt acele dispozitive publicitare dispuse la intrarea in sediul firmei, sau companiei, sau acele reclame luminoase plasate pe numeroasele panouri publicitare. De regula casetele luminoase contin numele firmei, sau logo-ul si optional un mic text sau imagine care sa atraga atentia curiosilor, implicit a potentialilor clienti. Nu vi s-a intamplat niciodata sa mergeti linistit pe strada si sa observati numele unui local sau sediu de firma datorita reclamei luminoase dispuse la intrarea acesteia? Exact efectul acesta si-l doresc casetele luminoase: captarea atentiei in orice situatie si in orice imprejurare.

Asadar prin achizitionarea unei casete luminoase o sa puteti sa va faceti cunoscuta firma, atragand atentia celor interesati. Desigur caseta luminoasa trebuie sa fie personalizata si atent construita tocmai pentru a avea un impact puternic asupra potentialilor clienti. De aceea textul, imaginea si culorile trebuie alese in urma unei analize atente si profesioniste. Din cauza acestor aspecte este mai mult decat recomandata o firma de profil care va poate ghida in alegerea celei mai bune solutii. Divas poate reprezenta solutia perfecta pentru dumneavoastra, compania activand in domeniul publicitar si detinand personal experimentat si profesionist.

Casetele luminoase produse si distribuite de Divas pot fi produse din diverse profile, atat plastice, cat si metalice, iar inchiderile sunt variate, in functie de aplicatie ( placi acrilice, PVC, placi Alucobond, poliplan, etc.). Iluminarea casetelor se face de regula cu tuburi fluorescente, dar si cu LED-uri care permit jocuri de lumini atractive. Compania realizeaza casete luminoase, firme luminoase cu o fata sau dubla fata de orice dimensiune, urmatoarele modele fiind disponibile: casete luminoase din placi acrilice, PVC, Alucubond, plexiglas montat pe profil de aluminiu sau p.v.c; casete luminoase din dibond si casete luminoase cu litere volumetrice.

In afara casetelor luminoase, Divas produce si alte accesorii publicitare precum: totemuri, litere volumetrice din polistiren, litere volumetrice din plastic, gravura laser si mecanica, inscriptionari cu autocolante, inscriptionari pe materiale textile, sisteme de afisare, obiecte promotionale, trofee, cupe, medalii si multe altele.

Divas isi are sediul in Baia Mare si detine o vasta experienta in acest domeniu, furnizand recuzita publicitara pentru firme si companii importante din Romania. Pentru a vizualiza o parte din proiectele realizate de Divas (casete luminoase, totemuri, etc) nu trebuie decat sa accesati pagina web a companiei. Tot prin intermediul aceleiasi pagini puteti obtine lista completa a serviciilor si produselor disponibile si nu in ultimul rand puteti contacta un reprezentant pentru a solicita mai multe detalii referitoare la tarifele practicate, garantii, livrare, montaj si asa mai departe.

Divas, contact:

Mail: divas@divasmm.ro
Web: www.divasmm.ro

Str. Gerorge Cosbuc Nr. 3
Baia Mare, Maremures

0362 421 565
0744 533 845
0744 529 634

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se