articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Promoveaza-te cu 2biz.ro!

Promoveaza-te cu 2biz.ro!

🕔22.Jan 2013

Potentialul pe care internetul il reprezinta in ceea ce priveste publicitatea este semnalat si de statisticile din anul 2011. Este impresionant sa constati cati oameni navigheaza din diferite motive pe internet. Comunicarea prin acest mod este considerata de o importanta majora si in acelasi timp este sprijinita de tehnologia avansata din domeniu. In anul 2011, existau 555 de milioane de site-uri puse la dispozitia a 976 de utilizatori de internet din Europa si China. Reteaua de socializare Facebook avea in anul mentionat peste 800 de milioane de utilizatori, iar Twitter-ul 225 de milioane.

Daca luam in calcul aceste statistici putem sa ne dam seama de potentialul urias pe care il reprezinta retele de socializare pentru companiile ce doresc sa sa promoveze. Si sa nu uitam deasemenea ca numarul total de conturi facute in toate retele sociale era la vremea aceea de 2,4 miliarde.

Forumurile si live chat-urile constituie o cheltuiala in plus, pe perioada de criza, pentru companiile care isi doresc promovarea pe internet.

In strategiile de marketing actuale, utilizarea retelelor de socializare a devenit o parte foarte importanta in strategiile de promovare. Pe retelele de socializarea se poate comunica mult mai usor cu actualii si potentialii clienti care au devenit fani ai paginii firmei tale. Aceasta pagina pe retele de socializare poate gazdui intrebarile celor care utilizeaza internetul, iar raspunsul este mult mai complex pentru ca poate veni si de la un reprezentant al companiei si de la ceilalti utilizatori. Astfel, informatiile despre un produs sau serviciu sunt mai multe si mai diversificate.

2biz este una din firmele care a inteles importanta prezentei pe internet. Si-a ales ca punct de pornire oferta de a promova afacerile dumneavoastra intr-un mod eficient si de a le face prezente si pe retelele de socializare. Impactul pe care prezenta unei firme il are pe retele de socializare este destul de mare. Genul acesta de promovare pune in valoare intr-un mod destul de explicit calitatile ofertelor. Unul dintre marile avantaje este ca expunerea anuntului se face pentru foarte multi utilizatori care pot deveni potentiali clienti.

2biz se concentreaza pe promovarea directa a firmelor ce doresc acest lucru stiind ca in fapt aceasta munca este destul de grea si necesita mult timp. Desi de afara pare o joaca, metoda de promovare pe retelele sociale se concretizeaza in meticulozitate si foarte mare atentie acordata fiecarui detaliu. Una dintre solutiile pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere si sa fie vazuta este alegerea serviciilor oferite de 2biz, astfel timpul dumneavoastra poate sa fie gestionat si mai eficient!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică