articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Promovati imaginea firmei dumneavoastra cu ajutorul obiectelor promotionale realizate de Mico Promotion

Promovati imaginea firmei dumneavoastra cu ajutorul obiectelor promotionale realizate de Mico Promotion

🕔03.Oct 2013

Doriti sa va rasplatiti angajatii pentru munca depusa? Sau poate cu ocazia sarbatoririi unui eveniment din cadrul companiei dumneavoastra doriti sa daruiti obiecte promotionale angajatiilor sau invitatilor dumneavoastra? Oricare ar fi motivul, acum puteti promova imaginea companiei pe care o conduceti si in acelasi timp puteti rasplati performantele angajatilor sau partenerilor dumneavoastra prin intermediul obiectelor promotionale produse si comercializate de Mico Promotion.

Mico Promotion este o companie ce activeaza in domeniul producerii de articole promotionale inca din anul 2006. In decursul anilor, Mico Promotion a incheiat cu succes parteneriate cu firme de prestigiu din Romania, participand in mod direct la campaniile de publicitate si marketing ale acestora. In prezent Mico Promotion produce si ofera peste 4000 de produse promotionale printre care se numara insigne, medalii, bratari siliconate, brelocuri din pvc, emailate, stantate si turnate dar si trofee si alte materiale promotionale. Compania isi are sediul in Oradea, dar produsele pot fi comandate indiferent de locatia dumneavoastra.

Fiind vorba despre obiecte promotionale, toate produsele pot fi personalizate cu usurinta, totul in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti alege sa inscriptionati logo-ul firmei, puteti transmite un mesaj sub forma de text, imagine sau puteti sa subliniati orice alta idee doriti. Fiecare obiect promotional poate fi colorat sau modelat in functie de strategia dumneavoastra de marketing; mai mult fiecare material promotional va fi de cea mai buna calitate lasand o impresie buna clientilor sau angajatilor dumneavoastra.

Mico Promotion va pune la dispozitie o gama larga de produse promotionale din care puteti alege ceea ce se potriveste cel mai bine cu profilul firmei a carei activitate o administrati. Compania comercializeaza diverse obiecte promotionale, dintre care amintim urmatoarele: mingi de fotbal, ceasuri, pixuri, veste, tirbusoane, periute de dinti, sapuniere, prosoape, portfarduri, rame foto, stick-uri USB, agende, sacose, genti, si multe altele. Aceste produse se incadreaza in 11 categorii (auto – moto, sportive, exclusive, igiena personala, memorii USB, home & living, office, antistres, produse Bio, kids, genti) totul pentru a va usura munca si pentru a oferi o posibilitate de achizitionare mai rapida si mai directa.

Obiectele promotionale au un singur scop si acela de a rasplati anumite persoane din angrenajul companiei dumneavoastra, si in acelasi timp de a promova afacerea sau compania pe care o administrati. Asadar, preturile unor astfel de materiale trebuie sa fie reduse, iar calitatea ireprosabila. Avand in vedere aceste aspecte Mico Promotion garanteaza produse de cea mai buna calitate (rezistente, bine confectionate, cu durata lunga de viata) la preturi mai mult decat avantajoase. Mai mult, in functie de comanda dumneavoastra se pot acorda si reduceri substantiale.

Daca doriti sa obtineti mai multe detalii referitoare la activitatea depusa de compania Mico Promotion sau daca doriti achizitionarea de obiecte promotionale, eu va recomand accesarea paginii web a companiei. Prin intermediul site-ului puteti vizualiza materialele promotionale disponibile, puteti obtine o oferta de pret si multe alte informatii suplimentare. Daca aveti nevoie de asistenta sau ajutor de specialitate, atunci cu siguranta va trebui sa utilizati datele de mai jos pentru a contacta un reprezentant Mico Promotion.

Mico Promotion, contact:

str. Timotei Cipariu nr. 33
Oradea, Romania
Tel: 0722-339.839; 0736-345.681
Fax: 0259-470.096
E-mail: office@optional.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca